Test ne zaman yapılmalı?

Yumurtlama geç olduysa geç döllenme olur ve adet günü bile testte çıkmayabilir.
Ama 10 gün geçtikten sonra geç döllenme de olsa çıkar. Öyle demelerinin nedeni bu.

Bende nisan 13 bekliyorum bizimde martti dollenme gununu tutturmak onemli garip hisler var icimde ama cevremdekilerle konusunca bu kadar erken etki etmez diyolar iki gun once migdem cok bulaniyordu icim bi hostu goguslerimde hafif yanma bugun daha iyiyim ama icim icime sigmiyor sanki

evet sanırım biz çalışmaları yaptık tamam olabiliriz dediğimiz an psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıyoruz. Gerçekten belirtiler için çok mu çok erken, bende öyle duyuyorum çevremden.

Yumurtlama geç olduysa geç döllenme olur ve adet günü bile testte çıkmayabilir.
Ama 10 gün geçtikten sonra geç döllenme de olsa çıkar. Öyle demelerinin nedeni bu.

ha o bekleme belli olmama durumları geç döllenmeyle alakalı, yani bünyeden falan değil :) Mantıklı. Teşekkür ediyorum bilgilendirmenize.

evet sanırım biz çalışmaları yaptık tamam olabiliriz dediğimiz an psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıyoruz. Gerçekten belirtiler için çok mu çok erken, bende öyle duyuyorum çevremden.
Yani bilemiyorum ins hayirlisiyla bebistir.erken gebelik belirtileri bunlar ama baska kisilerde gorulmuski erken gebelik belirtileri icinde var demekki kimi bunyede yerlesir yerlesmez etki ediyorumarim oyledir ve bayal kirimligi olmaz ikimiz adinada

Yani bilemiyorum ins hayirlisiyla bebistir.erken gebelik belirtileri bunlar ama baska kisilerde gorulmuski erken gebelik belirtileri icinde var demekki kimi bunyede yerlesir yerlesmez etki ediyorumarim oyledir ve bayal kirimligi olmaz ikimiz adinada

amin canım senin, benim, hepimizin yüzü gülsün inşallah.Güzel güzel haberler paylaşalım burada.

Ben testi yapmak için 1 hafta beklemiştim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

kızlar benimde bat 13 nisan.. ve bu test sabah yaptım(bata 1 gün kala) ama henüz bişey çıkmadı.. kırmızları görene kadar ümidimi kesmicem..

benimde bat 13 nisan, dayanamayıp cumartesi yaptım :) sonuç tabi ki hüsran :) ağrım sızım çok, beklemelerdeyim. dün gece uyuyamadım, bi ateş basıyor bi üşüyorum bi huzursuzluk midem kazınıyor ama canım bir şey istemiyor.tuhaf tuhaf hallerdeyim.

aynen bende stresten sanırım bi kaç gündür erken kalkıyorum. bu ayki regl ağrıları çok erken başladı. ara ara günlerdir regl olucak gibi kısa kısa karın ağrıları oldu..

kızlar merhaba, eşim kaptan olduğu için şuan ayrıyız ancak bikaç hafta önce bir arada olma fırsatımız oldu ogünde yumurtlama günüme denk geldi. içime yine bir umut doğdu acaba olur mu diye ama beklediğimden 10-15 gün önce kanamam oldu. başka belirti fln sandım ama regl oldum. test yapmak istemiyorum yine hüsrana uğramamak için.. inşallah hepiniz güzel güzel haberler alırsınız.

Benimde cok karin kasik agrilarim var ama adet olmama yakin uyuyamazdim dun gayette uyudum evet cok stresli bir donem asla tahmin etmezdim boyle olacagini ve dun tuaf bisey oldu kizlar ben bogazina duskun bi insan degil ama dun aksam misafirlikte kavurma yiyorlardi mutcakta gordum canim cok cekti isteyemedimde gece uyandim hala kavurma sabah uyandim kavurma basima ilk kez geliyor boyle birsey ve bugun belim cok agriyor kirmizi gormek istemiyorummmmmm

canım ya inşallah beklediğin haberi alırsın.. ama kafamıza çok taktığımız için psikolojimiz bazen bize oyun oynuyor inşallah öyle bir durum değildir seninki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…