- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi eskidendi_o
-
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Labouıck testle baktım ben uygun bir test erken de sonuç veriyor
Bende nisan 13 bekliyorum bizimde martti dollenme gununu tutturmak onemli garip hisler var icimde ama cevremdekilerle konusunca bu kadar erken etki etmez diyolar iki gun once migdem cok bulaniyordu icim bi hostu goguslerimde hafif yanma bugun daha iyiyim ama icim icime sigmiyor sanki
Yumurtlama geç olduysa geç döllenme olur ve adet günü bile testte çıkmayabilir.
Ama 10 gün geçtikten sonra geç döllenme de olsa çıkar. Öyle demelerinin nedeni bu.
ha o bekleme belli olmama durumları geç döllenmeyle alakalı, yani bünyeden falan değil :) Mantıklı. Teşekkür ediyorum bilgilendirmenize.
Yani bilemiyorum ins hayirlisiyla bebistir.erken gebelik belirtileri bunlar ama baska kisilerde gorulmuski erken gebelik belirtileri icinde var demekki kimi bunyede yerlesir yerlesmez etki ediyorumarim oyledir ve bayal kirimligi olmaz ikimiz adinadaevet sanırım biz çalışmaları yaptık tamam olabiliriz dediğimiz an psikolojik olarak bütün belirtileri yaşıyoruz. Gerçekten belirtiler için çok mu çok erken, bende öyle duyuyorum çevremden.
Yani bilemiyorum ins hayirlisiyla bebistir.erken gebelik belirtileri bunlar ama baska kisilerde gorulmuski erken gebelik belirtileri icinde var demekki kimi bunyede yerlesir yerlesmez etki ediyorumarim oyledir ve bayal kirimligi olmaz ikimiz adinada
Amin ins sabirla bekliyorum.amin canım senin, benim, hepimizin yüzü gülsün inşallah.Güzel güzel haberler paylaşalım burada.
Yarina ne kaldiki varmi sende bi gelismeeeeeAmin ins sabirla bekliyorum.
Benimde 13 nisan yerimde duramiyorum ama test yapmayacagim gecsin oyle herkeste hemen cikmiyokızlar benimde bat 13 nisan.. ve bu test sabah yaptım ama henüz bişey çıkmadı.. kırmızları görene kadar ümidimi kesmicem..
Benimde 13 nisan yerimde duramiyorum ama test yapmayacagim gecsin oyle herkeste hemen cikmiyo
Amin camin amin hayirli haberlerle gorusmek uzere insyapmıcaktım ama dayanamadım iştebekleyelim bakalım tutmuştur inşallah herkesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?