Asuuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 73 29 3 27 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #1 Hanımlar bat 31 Temmuz ya da 1 Ağustos olması gerekiyor 4 Ağustos hala sökülme olmadı sadece bir kaç defa peçeteye gelen kahve lekesi oldu testi negatif çıkmasına rağmen gebe kalan arkadaşlar var mı acaba:)
Hanımlar bat 31 Temmuz ya da 1 Ağustos olması gerekiyor 4 Ağustos hala sökülme olmadı sadece bir kaç defa peçeteye gelen kahve lekesi oldu testi negatif çıkmasına rağmen gebe kalan arkadaşlar var mı acaba:)
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.740 7.552 448 36 istanbul 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #2 kan testı versenıze :) belkı yerleşmedir emın olursunuz
Asuuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 73 29 3 27 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #3 nurbanu7 .!.: kan testı versenıze :) belkı yerleşmedir emın olursunuz bugünde ses çıkmazsa yarın sabah vereceğim:) Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: kan testı versenıze :) belkı yerleşmedir emın olursunuz Genişletmek için tıkla...
nurbanu7 .!.: kan testı versenıze :) belkı yerleşmedir emın olursunuz bugünde ses çıkmazsa yarın sabah vereceğim:) Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: kan testı versenıze :) belkı yerleşmedir emın olursunuz Genişletmek için tıkla...
M mn_vlkn Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2014 17 11 288 34 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #4 bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin.
bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin.
Asuuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 73 29 3 27 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #5 mn_vlkn .!.: bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin. Genişletmek için tıkla... Ay gerçekten mi ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah
mn_vlkn .!.: bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin. Genişletmek için tıkla... Ay gerçekten mi ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah
Asuuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 73 29 3 27 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #6 mn_vlkn .!.: bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin. Genişletmek için tıkla... Peki süreçte lekelenme v.s oluyor muydu
mn_vlkn .!.: bat ım 1 agustostu 3 gündür testlerim negatif çıktı. bugün kan verdim betam 34 çıktı. bence kan verin. Genişletmek için tıkla... Peki süreçte lekelenme v.s oluyor muydu
M mn_vlkn Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2014 17 11 288 34 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #7 Asuuuuu .!.: Ay gerçekten mi ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. çok kaybım var inşallah sağlıkla gelir. Allahım isteyen herkese nasip etsin. aratmasın
Asuuuuu .!.: Ay gerçekten mi ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. çok kaybım var inşallah sağlıkla gelir. Allahım isteyen herkese nasip etsin. aratmasın
Asuuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 73 29 3 27 4 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #8 mn_vlkn .!.: teşekkür ederim. çok kaybım var inşallah sağlıkla gelir. Allahım isteyen herkese nasip etsin. aratmasın Genişletmek için tıkla... Amin
mn_vlkn .!.: teşekkür ederim. çok kaybım var inşallah sağlıkla gelir. Allahım isteyen herkese nasip etsin. aratmasın Genişletmek için tıkla... Amin
M mn_vlkn Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2014 17 11 288 34 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Asuuuuu #9 Asuuuuu .!.: Peki süreçte lekelenme v.s oluyor muydu Genişletmek için tıkla... sadece beyaz renkli az miktarda oldu
Asuuuuu .!.: Peki süreçte lekelenme v.s oluyor muydu Genişletmek için tıkla... sadece beyaz renkli az miktarda oldu