Aynısını yaşadım bugün, muhtemelen test hatalı diye düşündüm
3 tane test yaptım hepsi böyle çıktı bende başta hatalı dedimAynısını yaşadım bugün, muhtemelen test hatalı diye düşündüm
yalancı pozitif gösteren testmısEşim almış 3 tane birden normalde kan verecektim fırsatım olmadı
Yaaayalancı pozitif gösteren testmıs
Eşiniz üçünü de aynı marka mi almış, hangi markanınyalancı pozitif gösteren testmıs
Benım değil testlerEşiniz üçünü de aynı marka mi almış, hangi markanın
Aaa çok pardon mesajları karıştırmışımBenım değil testler
Evet canım Allah ın izniyle
Yaaa maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kendiliğinden mi ikiz oldu yoksa tedavi ile mi acabaEvet canım Allah ın izniyle
Allah razı olsun tüp bebişYaaa maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kendiliğinden mi ikiz oldu yoksa tedavi ile mi acaba
Yaa ne güzel Rabb'im kavuştursun zamanında sağlıklaAllah razı olsun tüp bebişsiz ne durumdasınız
Evlendikten sonra önce 3 ay enfeksiyon oldum, doktorum bu ağır bir enfeksiyon süreciymis tüplerin tıkanmış olabilir dedi, şuan üzerine düşündüğümüz tek ihtimal bu, tüpler tıkalıdır diyoruzYaa ne güzel Rabb'im kavuştursun zamanında sağlıklaben 1.5 yıldır evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı, evlendikten beş ay sonra bende çikolata kisti oluştu ama şükür şimdi geçti hiçbir şey yok, her ay düzenli adet görürüm çatlar kendiliğinden ama olmadı 6 aydır, eşimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bu ay inşallah rahim filmi çekeceğim bir hafta sonra
Rabbim refaha çıkarsın inşAllah normal gebelik mucizesi sizide bian evvel bulsunYaa ne güzel Rabb'im kavuştursun zamanında sağlıklaben 1.5 yıldır evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı, evlendikten beş ay sonra bende çikolata kisti oluştu ama şükür şimdi geçti hiçbir şey yok, her ay düzenli adet görürüm çatlar kendiliğinden ama olmadı 6 aydır, eşimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bu ay inşallah rahim filmi çekeceğim bir hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?