Test pozitif çıktıktan sonra yerleşme kanaması olur mu

beni

ayni surede cikti cnm onuda fotograflamistim 5 dk sonra bunu da fotografladim farki gorurum die planlamistim ama hic fark yok gibi.
Ama daha adet öncesi yapmışsın, beta hcg üç gün kala atıyorum 13 ise bugün 30 olsa çok da fark olmaz diye düşünüyorumsonuçta iki günde bir ikiye katlıyor ve sen erken bile yapmışsın. Şimdilik önemli olan pozitif çıkması, bence kan testi yaptır. ben farklı testlerde yaptığım için tam olarak hatırlayamıyorum.

Reactions: H M
sagol canim yarin doktoruma gidicem sabah yinede hcg hormonunun takibi 4 gun sonra falan kesinlesir die dusunuyorum hayirlisi

Ben bthch takibi yaptim ekim ayinda.
Idrarla da takip etmistim. Mesela sana söyle soyliyim
9 ile 30 arasi azcik farkla koyulasmisti
30 ile 100 arasi biraz daha koyulasti sora zaten artarak gittigi icin pek takip edemedim.

Şu an 8+4 üm. Bu konuyu açarken yerleşme kanamalarını adetten daha önce olur diye bildiğimden panik yapmıştım heralde

Şu an 8+4 üm. Bu konuyu açarken yerleşme kanamalarını adetten daha önce olur diye bildiğimden panik yapmıştım heralde
:) hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.adet oncesi hic gogus hassasiyetin falan varmiydi? bende test pozitif olmasina ragmen hicbi belirti yok henuz

:) hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.adet oncesi hic gogus hassasiyetin falan varmiydi? bende test pozitif olmasina ragmen hicbi belirti yok henuz
amin inşallah teşekkür ederim Ben iki ay baya bi belirti aramıştım çoğu da vardı ama hep adet oldum. En az belirtinin olduğu ay hamileymişim Senin de öyledir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…