test pozitif kan negatif :(

Gamzeli0603

Tek gerçegim Melegim.
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
454
535
103
29
Arkadaslar bugun 2 farkli marka test yaptm ikiside pozitif yalniz resimde birinde tirnagm kagidi kaldirinca cigi gitti onda belliydi baya ..kan verdm negatif hic birsey anlamadm.. hâlâda adet olmadm %100 emindim zaten idrarda test yapmadan once cok fazla belirtilerim vardi onlarida gorunce tamm kesin hamileyim dedm kan verdm 1.20 byle bir durumla karsilasan var mi?

Eklentiler

• 20161103_170105-1-1.webp
    20161103_170105-1-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 233
Geç döllenme olmuş olabilir Can'ım bekle biraz daha yine test yap

Benim testim böyle çıktı ertesi gün bu çizgi netleşti biraz daha . Test te hatalı olabilir çünkü test 10 ve üzeri algılıyor sanırım. Ertesi gün bidaha test yap inşlh öyledir

Akintim oluyor hâla ve goguslerim cok kotu agriyor karnimda surekli bi sanci batma hissleri zaten 3 ay once dusuk yapmistim ondada byle belirtilerim vardi ben kesin vardr diyodm sok oldm kan sonucuna

Canim benim.adetimden dort bes gun once ovulasyonlarda ve idrar .testlerinde.cikiyodu ki bundan daha silikti idrar testinde dort gun kala kana gittim.cikmadi ama idrar testlerinde cikjyodu derken o dort gun gecti ustunede yedi gun gecti o.gun test yaptım cikti ama.biraz silikti ertesi gun kana.gittim 60.52cikmisti ultrasonda gozukmedi bile gec.dollenme olmus iki haftalik.surecten sonra rahat kese.gorundu sabret ve yine kan.testini tekrarla hakkında hayirlisj olsun

Testi cok beklettiginiz icinde ikinci cizgi cikms olabilir tekrarlayin yada arkadaşlarn dedigi gibi geç döllenme olabilir

Canim benim.adetimden dort bes gun once ovulasyonlarda ve idrar .testlerinde.cikiyodu ki bundan daha silikti idrar testinde dort gun kala kana gittim.cikmadi ama idrar testlerinde cikjyodu derken o dort gun gecti ustunede yedi gun gecti o.gun test yaptım cikti ama.biraz silikti ertesi gun kana.gittim 60.52cikmisti ultrasonda gozukmedi bile gec.dollenme olmus iki haftalik.surecten sonra rahat kese.gorundu sabret ve yine kan.testini tekrarla hakkında hayirlisj olsun
Yani sizdede ilk idrarda cıktı kanda cıkmadı demi ? Dua edin benmkide oyle olsun 3 ay once hamile kalmistm malesef düsük yaptm cok istiyorm :dua::dua:

Yani sizdede ilk idrarda cıktı kanda cıkmadı demi ? Dua edin benmkide oyle olsun 3 ay once hamile kalmistm malesef düsük yaptm cok istiyorm :dua::dua:
Evet canim oyle oldu adetim 23nisanken 7mayisa cektidoktor gec dollenme icin ins rabbim gönlüne gore nasip etsin ins hayirli haberler alirsin buraya yazmayo unutma ins vardir hayirlisi ise:KK200:

Cnm baska bi yerde kan ver bnce bidaha cunki iki testin hatali olma ihtimali %2 yani bkle ve kan ver

Canim idrarda cikip kanda cikmamasi cok mantikli degil.. kanda belli seviyeye gelince idrara gecikiyor bhcg.. yani kanda olmayan birsey idrarda da olmaz. muhtemelen idrar testi hatalidir.. gec dollenme olma ihtimaline karsi bence bir hafta bekle hala adet olmazsan kan testini öyle tekrarla

Back
X