Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce ?Çok silik bir çizgi var sinirim gölge gibi çizgi ilk 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir çok erken yapmışsınız testi biraz bekleyin yada kesin sonuç için kan verin hakkınızda hayırlısı olsun
Bunda daha çok belli olmuş inşallah gönlüne göre olur herşey benimde regliye 4 gün varken bu şekilde çıkmıştı şuanda 14 haftalık olduksizce ?
çok guzel bende baska marka ile yaptım ama orda hıc cıkması halbu ki o gun 2 tane yapmıstım ve 1-2 dk ıcınde cıkmıstıBugun sabah tekrar yaptım biraz daha belli oluyor
Bekle biraz erken olabilirçok guzel bende baska marka ile yaptım ama orda hıc cıkması halbu ki o gun 2 tane yapmıstım ve 1-2 dk ıcınde cıkmıstı
bugunde yaptın mı cnm test :)Bugun sabah tekrar yaptım biraz daha belli oluyor
kan verdın mı cnm :)Evet ilk 10 dakika da çıktı teşekkür ederim çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum
Evet verdim pozitif pazartesi gunu 21,5 çıktı beta hcgkan verdın mı cnm :)
ay cok sevındım benım de bugun gecıktı 1. gunum ne yapacagımı bılemedım hep silik çıkıyor ıyıce kırmızı olsun dıe beklıyorum olmuyorEvet verdim pozitif pazartesi gunu 21,5 çıktı beta hcg
benim cikmisti, kisiden kisiye göre degiskenlik gosteriyor demekki. aynı zamanda kanda da cıkmıstıBen çizgi göremedim. Gebelik varsa bile bu kadar erken çıkması pek mümkün değil, kanda bile adete 10 gün kala çıkmaz
yumurtlamanın 4. Günü çıkması mümkün değil maalesefbenim cikmisti, kisiden kisiye göre degiskenlik gosteriyor demekki. aynı zamanda kanda da cıkmıstı![]()
“kanda bile adete 10 gün kala çıkmaz” yazdığınız için söyledim. ben pek bilmiyorum bu gün hesabını, yaşadığımı söylüyorum.yumurtlamanın 4. Günü çıkması mümkün değil maalesef
“kanda bile adete 10 gün kala çıkmaz” yazdığınız için söyledim. ben pek bilmiyorum bu gün hesabını, yaşadığımı söylüyorum.