Test pozitifmi ??

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623

1 temmuzda adet olmam gerekiyordu 4 temmuzda bi leke oldu bugun bi test yapayim dedim boyle birsey cikti.Umutlanmalimiyim yoksa yanlismidir.Bu zamana kadar 20 test harcadim hicbirinde boyle bisey olmadi :)))

Eki Görüntüle 2882730
1 temmuzda adet olmam gerekiyordu 4 temmuzda bi leke oldu bugun bi test yapayim dedim boyle birsey cikti.Umutlanmalimiyim yoksa yanlismidir.Bu zamana kadar 20 test harcadim hicbirinde boyle bisey olmadi :)))
Canım sağlık ocağına değil sonuç orda ertesi gün çıkar sen hemen hastahane yolunu tut umutlandıran istemem ama var gibi göründü.sonuçbekliyoruz yaz canım hakkında hayırlısı olsun

Insallah vardir bebisin canim gelen leke nasildi Kahverengi akinti gibimiydi haydi insallah hayirli haberler verirsin ❤

Insallah vardir bebisin canim gelen leke nasildi Kahverengi akinti gibimiydi haydi insallah hayirli haberler verirsin ❤
Acik renk kahverengi adet baslarya yavas yavas kirmiziya doner.adet olcam bi turlu olamiyorum.dun 2 cm uzunlugunda acik kahverengi bi leke baska bisey yok adet agrilarimda yok goguslerim cok dolu dolu ama ben hep adet olcam diye bekliyorum ins vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…