Test sizce pik mi

aysima27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
22
1
1
34
Kızlar sizce pik mi iki gün önce yumurtam 18 mm görülmüştü daha mı koyu olması gerekli

Eklentiler

• IMG_EACF7EB5-43E8-492D-8346-A30CCFB6A287.webp
    IMG_EACF7EB5-43E8-492D-8346-A30CCFB6A287.webp
    5 KB · Görüntüleme: 16
2. Attığım daha koyu gibi akşam yaptım Onada bakabilir misiniz
Bir tık daha koyu gibi ama unutmayın pik önemli değil,çatlama önemli. Yani bu koyuluktan sonra birden silik çıkmaya başladığında yumurta çatlamış ve sperm bekliyor demektir.

Bir tık daha koyu gibi ama unutmayın pik önemli değil,çatlama önemli. Yani bu koyuluktan sonra birden silik çıkmaya başladığında yumurta çatlamış ve sperm bekliyor demektir.
Bugünü değerlendirdim yarınıda değerlendirmem gerekir mi ilk kez yumurtam büyüdü bu ay ilk kez umudum var inşallah olur

Bugünü değerlendirdim yarınıda değerlendirmem gerekir mi ilk kez yumurtam büyüdü bu ay ilk kez umudum var inşallah olur
Sperm içeride 2-3 gün durduğunu söylüyorlar. Bugün olduysa yarına gerek yok ama için rahat edecekse siz bilirsiniz inşallah olur canım 🌸

Yarın da pik çıkarsa bekleyin ilişkide acele etmeyin derim ama tine de karar sizin
Etkilemem asla.
Ama nasılsa içerde sperm var şuan. Acele etme yenileri üretilsin :) çatlamayı bekle
Yarın çatlarsa yap tabi iliiki

İnş öyle yapıyım 8 yıldır özlemim var rahim filminden sonra ilk kez yumurtam gelişti çok heycanlıyım

Back
X