Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya belirgin ikinci çizginArkadaşlar merhaba,
Adet gecikmesi 7. Günde 2 Eki Görüntüle 3407510 tane test sonucu şöyle
Eki Görüntüle 3407509
Testlerin doğru olmama ihtimali var mı?Hamilesin, doktora git emin olmak için
Teşekkür ederimGözün aydın olsun
Hayır doğrudur testler ama sağlıklı gebelik olduğunu ultrasonda doktor söyler, o yüzden kontrole gitmekte fayda varTestlerin doğru olmama ihtimali var mı?
Yanlış çıkacağını sanmıyorum ama zaten dr a gidip kan testi vermelisin ya da bir yerde kan testi yaptırmalısın. Ben de öyle yapmıştımTestlerin doğru olmama ihtimali var mı?
Ultrason da görünecek kadar olmuş mudur ki ?Hayır doğrudur testler ama sağlıklı gebelik olduğunu ultrasonda doktor söyler, o yüzden kontrole gitmekte fayda var
Şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz ki ama7 haftadan önce dr a gitme derim çünkü 7 haftadan önce kalp atışları duyulmuyor. Erken giderseniz daha sonra tekrar çağırıyor sizi. Tavsiyem önce kan tahlili yaptırın ve 7 haftanın bitmesini bekleyin
Dış gebelik vs. Anlamak için öncesinde gitmesinde fayda olduğunu düşünüyorum, tabi karar kişiye ait7 haftadan önce dr a gitme derim çünkü 7 haftadan önce kalp atışları duyulmuyor. Erken giderseniz daha sonra tekrar çağırıyor sizi. Tavsiyem önce kan tahlili yaptırın ve 7 haftanın bitmesini bekleyin
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplayacaksınŞu an kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz ki ama
Net olmaz ama fikir vermesi açısından değil mi?Son adet tarihinin ilk gününden hesaplayacaksın
Son adet tarihinin başlangıcı net tarih, uygulamalar var oraya gir görürsün, beta 1000 sonrası ultrasonda görünür zatenNet olmaz ama fikir vermesi açısından değil mi?
Son adet tarihini söyleyin ben size kaç haftalık olduğunu söyleyeyimŞu an kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz ki ama
Son adet başlangıç tarihi 19 ŞubatSon adet tarihini söyleyin ben size kaç haftalık olduğunu söyleyeyim
Kese kesin görünür, kalp atışı haftayaSon adet başlangıç tarihi 19 Şubat
Kaç haftalıktır peki tahminiKese kesin görünür, kalp atışı haftaya
5+1 sin şuanKaç haftalıktır peki tahmini