Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok tesekkur ederim Allah hepimize saglikla kolaylikla nasip etsin insallahProgestron degerim tam sinirda mi? Fitil ve ignemi duzenli aliyorum ama bilemedim.
Tesekkur ederim aslinda karindan igne & fitil kullaniyorum. Kalcadan da mi almaliyim sizce? Ben de sinirda gibi anladim . Laboratuar da testimi cok geciktirdi sikintili acaba yarin yine mi yapsam diye dusunuyorum.
Tesekkur ederim aslinda karindan igne & fitil kullaniyorum. Kalcadan da mi almaliyim sizce? Ben de sinirda gibi anladim . Laboratuar da testimi cok geciktirdi sikintili acaba yarin yine mi yapsam diye dusunuyorum.
Bunu doktorunuzla konuşmalısınız. Benim transfer günü 15.2 idi. Dr.uma sorduğumda transfer günü 10 üzeri yeterli bizim için demişti. Sizin şu süreçte pozitif almışken sanırım biraz kalçadan destek almalısınız, bir iğne bile çok yükseltiyor değeri.
Bunu doktorunuzla konuşmalısınız. Benim transfer günü 15.2 idi. Dr.uma sorduğumda transfer günü 10 üzeri yeterli bizim için demişti. Sizin şu süreçte pozitif almışken sanırım biraz kalçadan destek almalısınız, bir iğne bile çok yükseltiyor değeri.
Elbette doktorumla görüştüm :). Bu platformu biraz da kendimizi daha iyi hissetmek adına da kullanıyoruz eminim biliyorsunuzdur. Doktorum rakamın risk taşımadığını mevcut prosedüre devam etmemiz gerektiğini söyledi. Teşekkürler yorumunuza, laboratuvar testi gec verdiğinden yarın yineleme gibi bir düşüncedeyim. Kalçadan iğne konusunu da soracagım. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Cok teşekkürler sevgiler