Test sonuçlarını acaba yorumlayabilir misiniz?

dublemutluluk

hayat çocuklarım ve eşimle güzel..
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.155
598
198
Bugün yaptırdığım testin sonuçlarını acaba yorumlayabilir misiniz? Doktorum ameliyatta olduğu için gösteremedim.
Adetimin üçüncü günü yaptırdım.

estradiol serum: 41

fsh serum 7,73

lüteinizan hormon 9,95

şimdiden teşekkür ederim

mrb doktor bey adetime 5 gün var ve cok sık idrara cıkıyorum 2 gündür bu hamilelik belirtisi olabılır mi

Ultrasonda yumurta rezerviniz iyiyse problem yok demektir. Gebe kalınca grupla paylaşırsanız sevinirim. Bebeğinize kavuşamnız dileğiyle...
yumurta ile ilgili bir problemim var... doktorum cyclo prognova verdi... inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi paylaşırım çok teşekkürler

merhaba dr bey adetimin 3.günü ve bu testleri yaptırdım ama dr um erken çıktı gösteremedim ve çok endişeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
estradiol 95 (çok mu yüksek)
fsh 8.04
lh 14,05
prlaktin 16,21
tsh 1,24
acaba yumurta rezervim çok mu azalmış e2 ve fsh ye bakarsak. teşekürler.

merhaba doktor beyy...
ben öneriniz üzerine dün kan testi yaptırdım ve bhcg değerim 2.60 çıktı...
adetim 6 gün geçmişti...
yanlız benim hamilelik belirtilerim devam etmekte ve hala adet olmadım...
acaba adet tarihime yakın günlerde hamile kalmış olabilir miyim??
yorumuz nedir acaba??
şimdiden tşk ederimm...

Düzenli adet gören bir kadının beklenen adet gününde adet görmemesi gebeliğin ilk bulgusu olarak değerlendirilerek bHCG çalışılır. Negatifse hasta gebe değil olarak kabul edilir. Geç yumurtlama tabii ki olabilmektedir. 6 gün sonra yaptıracağınız bHCG ile tatmin edici sonucu alabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…