- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 32
- Konu Sahibi Pespembegonya
-
Evet bakıldı 8 ay önce ameliyat oldu açıldı dediler. Şimdiki doktor tıkanıklık var ama bulunamıyor diyor çok ters yerdedir diyor hep ihtimaller anlayacağınız. Tesede çıkar ama çıkmama ihtimali de var diyor şaştım kaldımtıkanıklık olma ihtimalinde durmadı mı doktor tüm testler normal diyorsunuz? Makattan ultrason gibi bir işlemle kanallara bakılıyor ona bakıldı mı?
Bizde azospermi Hastasıyız genetik hormonlar herşeyimiz Normal sadece sperm çıkışımız yok 3 aylık vitamin takviyesi sonrası tese ameliyatı oldu çok şükür sperm bulundu yumurtalar döllendi korkma genetik ve hormonlar normalse sperm çıkma durumu daha yüksekmiş Tabii doktorunun başarısı da önemliMerhaba arkadaşlar. Eşim dün özel lb test verdi ve sonuç bu. Değişen hıç birşey yok. Hormonlar ve genetik normal olupta sıfır spermle yola çıkanlar lütfen yardim edin. Doktor 25 hazirana tese günü verdi ve bu sonuçlarla hıç umudum yok.Hakan özkul asistanı ile görüştüm 3 aylık tedavi süreci veriyor bize teseyle hemen hemen aynı fiyat. Umudunuz kırılmasın biraz bitkisel tedavi olun en azından çöküş yaşamazsınız diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Tesede çıkma oranı var mı yok mu onuda bilmiyoruz. Bodoslama tese ye sokmak istemiyorum eşimide psikolojimiz kaldıramayabilir . Ne yapmalıyım???
Az evvel yazmaya calistgm buyduBizde azospermi Hastasıyız genetik hormonlar herşeyimiz Normal sadece sperm çıkışımız yok 3 aylık vitamin takviyesi sonrası tese ameliyatı oldu çok şükür sperm bulundu yumurtalar döllendi korkma genetik ve hormonlar normalse sperm çıkma durumu daha yüksekmiş Tabii doktorunun başarısı da önemli
Dediğin operasyon tese ameliyatı canım ama arkadaşın dediği gibi ameliyat çözüm değil ameliyatta sperm çıkmayan bir sürü insan var maalesef onlar öylece bekliyorlar yıllarca tedavi görüyorlar çok zor bir süreç gerçektencanm rabbim sabir versin sakn eşin e uzuldugunu belli etme. Sifir sperm olup da duzelen çok insanlar varmis. Gecenlerde bi canlı yayin izlemiştim doktor konuşuyordu ve bazi erkeklerde azosperm olupda menide sperm bulunmayinca testislerden bakiliyormus adini soyledi hatrlamiyorm testislerde sperm var ama menide yok buna bagli tedavi gorukuyormus. Ve spermler ordan da alınıp tup bebek bile yapabiliyorlarmis. Düzgün anlatmisimdr umarim. Bu devirde her derde deva var emin ol sabirla bekleyin o gunu. Tedavileri aksatmayin esine en buyuk destekci sen ol ve asla szden baskasi bilmesin ki psikolojinizi bozmasinlar du elalem illeti. Benim.esimde de sperm hareketliligi az deniliyo ilk zamanalr cok üzülmüştük çok iyi anlıyorum seni. Rabbim hakkınızda hayırlısıni versin tez vakitte şifa versin inşallah ♥
Peki hıç ilaç tedavisi vermedi direk teseye alacak ben ondan korkuyorum. Çıkan sperm sayısı nedirBizde azospermi Hastasıyız genetik hormonlar herşeyimiz Normal sadece sperm çıkışımız yok 3 aylık vitamin takviyesi sonrası tese ameliyatı oldu çok şükür sperm bulundu yumurtalar döllendi korkma genetik ve hormonlar normalse sperm çıkma durumu daha yüksekmiş Tabii doktorunun başarısı da önemli
Aminnn. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. İnşallah bütün tedaviler olumlu sonuç olurcanm rabbim sabir versin sakn eşin e uzuldugunu belli etme. Sifir sperm olup da duzelen çok insanlar varmis. Gecenlerde bi canlı yayin izlemiştim doktor konuşuyordu ve bazi erkeklerde azosperm olupda menide sperm bulunmayinca testislerden bakiliyormus adini soyledi hatrlamiyorm testislerde sperm var ama menide yok buna bagli tedavi gorukuyormus. Ve spermler ordan da alınıp tup bebek bile yapabiliyorlarmis. Düzgün anlatmisimdr umarim. Bu devirde her derde deva var emin ol sabirla bekleyin o gunu. Tedavileri aksatmayin esine en buyuk destekci sen ol ve asla szden baskasi bilmesin ki psikolojinizi bozmasinlar du elalem illeti. Benim.esimde de sperm hareketliligi az deniliyo ilk zamanalr cok üzülmüştük çok iyi anlıyorum seni. Rabbim hakkınızda hayırlısıni versin tez vakitte şifa versin inşallah ♥
Bu ilk sperm testiniz mi? teste yakın zamanda antibiyotik vs kullandı mı eşiniz? Hemen elbette ki tese yaptırmayın doğal kürleri, takviyeleri deneyin sigara alkol varsa bıraksın eşiniz 6 ay bekleyin sonra yine test verin değişen bir şey olmazsa o şekilde tese yaptırın derim gerçekten çok ağır bir adım bu.
Vallahi 3 aylık bir vitamin takviyesi uygulandı benim eşime Bu da bizdeki sperm çıkma durumunu etkiler mi bilemem Hani az bir süre olduğu için.Peki hıç ilaç tedavisi vermedi direk teseye alacak ben ondan korkuyorum. Çıkan sperm sayısı nedir
İyi doktorlr istanbul ankarada diyorlar iyice düşüneceğim doktor konusunda belki değiştirebilirim.Canım eğer tıkanıklılık varsa zaten spermi operasyonda bulma ihtmalleri cok yüksek tabiki bulunmama ihtimali de var. Ama tesada doktorun iyi olması çok önemli doktoru iyi araştırıp halledin
Ay Ne güzel darısı bizim başımıza :))) sonuç sıfır hormonlar normalken çıktı diyorsunuz harika. İnşallah bizde sizin gibi mutlu oluruzVallahi 3 aylık bir vitamin takviyesi uygulandı benim eşime Bu da bizdeki sperm çıkma durumunu etkiler mi bilemem Hani az bir süre olduğu için.
Sayı olarak söylemediler ama 5 tüp sperm çıktı çok iyi dediler Hatta ben 5 tane mi dedim Hayır hayır Ne 5'i 5 tüp dedi doktor
Insallah canim insallahAy Ne güzel darısı bizim başımıza :))) sonuç sıfır hormonlar normalken çıktı diyorsunuz harika. İnşallah bizde sizin gibi mutlu oluruz
canım biraz daha arastır internetten bak prof.kaan aydosun sitesinde yeni yöntemler varmış yazıları bir oku bakalım. azo spermde celaleddın peruyu ben de duydum ona bir bak kk da gidenlere sor ölümden başka her şeyin caresi var kaan aydosun stesinde okumuştum tese de de sperm bulunamayım spermin olgunlaşmamış hali oluyormuş onunla bile tüp bebek yapıyorlarmış rose yöntemi mi ne deniyormuş ayrıntılı hepsini anlatıyorMerhaba arkadaşlar. Eşim dün özel lb test verdi ve sonuç bu. Değişen hıç birşey yok. Hormonlar ve genetik normal olupta sıfır spermle yola çıkanlar lütfen yardim edin. Doktor 25 hazirana tese günü verdi ve bu sonuçlarla hıç umudum yok.Hakan özkul asistanı ile görüştüm 3 aylık tedavi süreci veriyor bize teseyle hemen hemen aynı fiyat. Umudunuz kırılmasın biraz bitkisel tedavi olun en azından çöküş yaşamazsınız diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Tesede çıkma oranı var mı yok mu onuda bilmiyoruz. Bodoslama tese ye sokmak istemiyorum eşimide psikolojimiz kaldıramayabilir . Ne yapmalıyım???
canım biraz daha arastır internetten bak prof.kaan aydosun sitesinde yeni yöntemler varmış yazıları bir oku bakalım. azo spermde celaleddın peruyu ben de duydum ona bir bak kk da gidenlere sor ölümden başka her şeyin caresi var kaan aydosun stesinde okumuştum tese de de sperm bulunamayım spermin olgunlaşmamış hali oluyormuş onunla bile tüp bebek yapıyorlarmış rose yöntemi mi ne deniyormuş ayrıntılı hepsini anlatıyor
İnşallah inşallahInsallah canim insallahBen ümitliyim sizden Bence çıkacak sen içini ferah tut Rabb'ime sığın bol bol dua et❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?