Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükledim ama olmamış mıResim var mı
Yok gözükmüyor :)Yükledim ama olmamış mı
Yükledim bakabilir misiniz olmuşsa eğerkiYükledim ama olmamış mı
Hemen 15 saniyelik bir olaySilik çizgi var canım kaçıncı dakika da çıktı![]()
Elimde şuan ben çok net görüyorum hemen çıktı aferdersiniz daha tuvaletten çıkmadım 15 saniyede belirsi çizgiBen silik gördüm sanki![]()
Hemen çıktıysa vardır zaten testte belli daha yeni damlatildigi 2 gün sonra tekrar yaparsın koyulasmayi takip edersin inşallah ben çizgi gördümHemen 15 saniyelik bir olay
Ayy nasıl güzel insanlarsınız geçen ay transfer oldum tutmadı bu ay ovilasyonları takip ettik ve hissettim yapıcam dedim erkende olsa ve hemen belirdiVar görünüyor![]()
Bencede var daha erken silik çıkması normalKızlar adetime 6 gün var az önce gebelik testi yaptım yorumlarınız benim için önemliii
Benim adete 5 gün varken o kadar silikti ki ikinci çizgi belli bile değildi ve hamileyim. Inşallah bu ay vardır bebiş inşallah insallahAyy nasıl güzel insanlarsınız geçen ay transfer oldum tutmadı bu ay ovilasyonları takip ettik ve hissettim yapıcam dedim erkende olsa ve hemen belirdi![]()
6 gün varken bile bu kadar belli olması çok güzel canım.Elimde şuan ben çok net görüyorum hemen çıktı aferdersiniz daha tuvaletten çıkmadım 15 saniyede belirsi çizgi