Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anında çıkmadı ama 2saat sonra böyle oldu .. Bu marka içinde hep yanıltıcı diyorlarvar canım bence kan testi yaptırmalısın :)
Anında çıkmadı ama 2saat sonra böyle oldu .. Bu marka içinde hep yanıltıcı diyorlar
Bir hafta önceki kanamaya takıldım bu seferhımm canım ozaman bir tane daha test al inş hamilesindir. 5 gün geçmiş sonuçta ve eğer adet gecikmesi yaşamayan biriysen bence yüksek ihtimal hamilesindir, tekrar yapmalısın test hatta yerinde olsam testle uğraşmam kan testi yaptırırdım :)
Bir hafta önceki kanamaya takıldım bu sefer
Herzaman ki gibi olmamakla birlikte az da değildi bir gün sürdü 2 günde kahve pembe lekelnmeo kanama az ise yani kesikse falan adet kanamasına benzemiyorsa yerleşme kanamasıda olabilir canım, senin normalde adet kanaman nasıl oluyor, daha yoğundur sanırım o kanamaya göre
Herzaman ki gibi olmamakla birlikte az da değildi bir gün sürdü 2 günde kahve pembe lekelnme
Evet öylecanım sonuçta ikilemde kalıcaksın sürekli, acaba var mı yok mu diye, o yüzden test yapman mantıklı
bencede bi test daha alıp yapmakta fayda var zaten varsa gebelik bugün daha koyu çıkar çizgi sonra da kan testine gidersin inşallah hamilesindirEvet öyle
Kızlar bugün adetimin 32.günü normalde 27 günde bir olurum ama 8 10 gün önce bir gnlük kanamam oldu adet oldum sandım ama çok kısa sürdü şüphelendm test yaptım testin sonucu bu ama 2 saat sonra böyle oldu markası nova sizce var mıdır
Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testî yaptım predictorle negatif çıktı(bence hamilesin NET.. hadi hayırlı olsun
Hayrlisi olsn cnm uzulme, rabbm en kisa surede verr insBu sabah ilk idrarla erken gebelik testî yaptım predictorle negatif çıktı(
Yerlesme kanamasi olabilir canim sen takilma onlara bncedirek bir kadindogumdan randevu al 8 gun gectyse kese bile gozukur var iise bebek hayırlısıyla Iyi haberler alirsn inş. .:)Bir hafta önceki kanamaya takıldım bu sefer
Olsa testte görünür yok demkki o kanama adetti ..Yerlesme kanamasi olabilir canim sen takilma onlara bncedirek bir kadindogumdan randevu al 8 gun gectyse kese bile gozukur var iise bebek hayırlısıyla Iyi haberler alirsn inş. .:)
Allah razı olsunHayrlisi olsn cnm uzulme, rabbm en kisa surede verr ins
Hepimizden insallahAllah razı olsun
Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testî yaptım predictorle negatif çıktı(
Hadi yaaa ciddi misin hamileydin ve negatif mi gösterdi şaşırdım..ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman silik bi çizgi vardı amaCanım o marka banada negatif çıkarmıştı.. Bir çok kez farklı arkadaşlarada söylediğim gibi hiç inanmıyorum güvenirliliğine.. O yüzden hiç takılma keşke verdiğin 25 liraya bi kan testi yaptırsaydın..
Hadi yaaa ciddi misin hamileydin ve negatif mi gösterdi şaşırdım..ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman silik bi çizgi vardı ama