test sonucu hakkında bilgi verecek olan var mı?

dozynsb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
77
4
86
44
İstanbul
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmış bi anne adayayıyım gerçi bu 3.denemem...her defasında aynı heyecanı yaşıyorum...
geçen hafta cuma transferim oldu.bende daha fazla dayanamadım bugün kan testi yaptırdım sonuç 65 çıktı.2 embriyo yerleştirmişlerdi.ikiside tutmuş olabilir mi?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....çok heyecanlıyım günler geçmez artık bana :) :nazar: :nazar: :nazar:

canım bence degerin iyi ama çok erken yaptırmışın ben sadece 11 gün idrar tahlili yapmıştım evde çok şükür şimdi hamileyim:nazar::nazar:birazdaha sabret az kalmış hep olumlu düşünki olumlu olsun sonucun

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmış bi anne adayayıyım gerçi bu 3.denemem...her defasında aynı heyecanı yaşıyorum...
geçen hafta cuma transferim oldu.bende daha fazla dayanamadım bugün kan testi yaptırdım sonuç 65 çıktı.2 embriyo yerleştirmişlerdi.ikiside tutmuş olabilir mi?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....çok heyecanlıyım günler geçmez artık bana :) :nazar: :nazar: :nazar:

canım ben 10. gün yaptırmıştım 73 çıktı.12 .gün 150 ye ulaştı şuan 14 haftalık hamileyim 8 gün olmuş senin de değerin yüksek bencede :nazar: umarım mutlu haberlerini alırsın

canim ilk once tebrikler ben 8 gun yaptirdim degerim 46 10 gun 96 12 gun 296 iki embriyo transferim olmustu cok sukurki 1 tanesi tuttu ve 3 cu denememde tek veya ikiz onemli degil onemli olan sana gelecek bir melegin olmasi

Merhaba benim 10. gün değerim 125, 12. gün değerim 325 ti çift embriyo yerleştirilmişti ama teki tutundu. Seninde 10. gün değerin yaklaşık benimki kadar olacaktır. Tek olma ihtimali yüksek.

hepinize çok teşekkür ederim...sabırsızlığımdan 8. güne kadar dayandım :) inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur :) 2 embriyo yerleştirdiklerinde biri tutmazsa diğeri tutar diye düşünmüştüm ama gönül ikisininde tutmasını istiyor insan kıyamıyor embiryo olsa bile :) :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

ben 8.gün yaptırmıştım 25.50 çıkmıştı 11. gün tekrarladım yanlış hatırlamıyosam 128.3 çıkmıştı ve daha yeni öğrendim ki ikiz gebelik
bazen çok düşük değerlerle bile ikiz gebelik olabiliyo bazende yüksek değerlerle tek gebelik olabiliyo
bunu değerlendirmek çok güç ve zor kesin sonuç ultrason

8.gün 65.........12.gün 343.......hamileymişim....hala inanamıyorum..şoktayım....hiç başıma gelmez zannediyordum :nazar: :49:

Back
X