Kiz hamilesin gozun aydinnnnnKızlarrr Buda gece gidip aldığım test başka markadan çok silik çizgi görüyorum ben sizde görüyor musunuz sonuç ne
Kızlar günaydın moralim bozuldu sabah sabah
11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum
12/13/14 . Günleri değerlenir dedi doktor 26 sında kan ver dedi ben dayanamadım ilk idrar ile awox testi yaptım kocaman bir tek çizgi
Ben mi erken baktım test mi doğru
Bir kaç gün sonra kan mı versem kafam karıştı
Belirti olarak 2 gündür hatta şuan bile deli gibi ğöğsüm sızlıyor acıyor
Chatcpty sordum 14 . Gün falan döllendiyse daha idrara geçmez diyor
Nolur birşey söyleyin
Canım bence 1-2 gün daha bekleyip öyle kan ver ben de test yaptım çıkmamıştı kan da çıkmıştıKızlar günaydın moralim bozuldu sabah sabah
11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum
12/13/14 . Günleri değerlenir dedi doktor 26 sında kan ver dedi ben dayanamadım ilk idrar ile awox testi yaptım kocaman bir tek çizgi
Ben mi erken baktım test mi doğru
Bir kaç gün sonra kan mı versem kafam karıştı
Belirti olarak 2 gündür hatta şuan bile deli gibi ğöğsüm sızlıyor acıyor
Chatcpty sordum 14 . Gün falan döllendiyse daha idrara geçmez diyor
Nolur birşey söyleyin
Testin markası neydi arkadaşım valla sabah sabah yıkıldımCanım bence 1-2 gün daha bekleyip öyle kan ver ben de test yaptım çıkmamıştı kan da çıkmıştı
Sende sağlıcakla kavuş peki ilk kaç değerle öğrenmiştin inşallah benim de öyle olsun nolur dua etCanım bence 1-2 gün daha bekleyip öyle kan ver ben de test yaptım çıkmamıştı kan da çıkmıştı
Awox yaptım bende iki gün sonra kan verdim pozitif çıktı altıydı benim beta daha yeniydi sonra tekrardan aynı markanın idrar testini yaptım pozitif çıkmıştı yani inşallah senin de öyledir daha yeni yerleşiyordur biraz bekle canımTestin markası neydi arkadaşım valla sabah sabah yıkıldım
Dualarım seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de beta 6.77Sende sağlıcakla kavuş peki ilk kaç değerle öğrenmiştin inşallah benim de öyle olsun nolur dua et
Kadın doğuma yönlendirdi daha çok erken ama gebelik var gibi gözüküyor dediBekliyoruz sonuçları
Bekliyoruz sonuçları
EvettttKiz hamilesin gozun aydinnnnn
Pozitif canımsonuç ne kızz
Şükürler olsunnnnKadın doğuma yönlendirdi daha çok erken ama gebelik var gibi gözüküyor dedi
Evetttt
Pozitif canım
Kaç çıktı canımm değerinPozitif canım
Evet varla yok arasi bisey insallah vardir ben regle bi gün kala öğrenmistim . İki gün sonra yaparsaniz varsa netlesir zatenŞükürler olsunnnnDarisi bana az once ilk idrarla 4 gun kala erken test yaptim yani bilemiyorum var da yok da denilebilecek hayalet bir sey gordum ama bence gozlerim beni kandiriyor. Beklicem erken zaten bence testte bise yok. Zaten 4 gun kaia negatif olup da adet gunu pozitifi goren cok var
Pozitif aşkoHepimiz seni bekliyoruz sanirimyaptin mi
68Kaç çıktı canımm değerin
İnş isteyen herkese ve size de nasip olur sağlıklı bir şekildeEvet varla yok arasi bisey insallah vardir ben regle bi gün kala öğrenmistim . İki gün sonra yaparsaniz varsa netlesir zaten
İnsallah Allah razı olsunİnş isteyen herkese ve size de nasip olur sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?