Bariz pozitif canım testin dile gelmesini mi bekliyosunMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün gecikti test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi tam net değil. İki çizgininde net mi olması gerekiyor. Hamilemiyim sizce?Eki Görüntüle 3113455
Ayyy bal gibi hamilesinnnnMerhaba arkadaşlar reglim 3 gün gecikti test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi tam net değil. İki çizgininde net mi olması gerekiyor. Hamilemiyim sizce?Eki Görüntüle 3113455
Bariz pozitif canım testin dile gelmesini mi bekliyosuntebrikler
2 çizgi net çıkması için gebeliğin 5 6 haftalarında olması gerekiyo canım. Şuan 4 haftaliktir büyük ihtimal. Ben flaşla anca görünen silik çizgiyle öğrenmiştim senin test bağırıyo resmenTeşekkürler canım. İnsan emin olmak istiyor yinede.
Adet sancısı gibi sancılar oldu. Karın ağrısı,Göğüs hassasiyeti, şişkinlik özellikle ayaklarımda çok hissediyordum şişkinlik olduğunu.Ayyy bal gibi hamilesinnnntebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bir de belirtileriniz NELERDİ yazar mısınız
Teşekkürler canım sana da nasip olsun inşallah.Çizgiye bak bende böyle çıksa anlıma yapıştırıp gezcem bariz hamilesin canım maşallah hayırlı olsun belirtin oldumu falan onları da yazarmısın nasiplenelim
İnşallah amin canım . Adetin kaç gün geçtiTeşekkürler canım sana da nasip olsun inşallah.Adet sancısına benzer sancılar oldu. Şişkinlik göğüs hassasiyeti belirtiler var
Merhaba arkadaşlar reglim 3 gün gecikti test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi tam net değil. İki çizgininde net mi olması gerekiyor. Hamilemiyim sizce?Eki Görüntüle 3113455
Kan versen ya tatlımTeşekkürler canım sana da nasip olsun inşallah.Adet sancısına benzer sancılar oldu. Şişkinlik göğüs hassasiyeti belirtiler var
Aynen bende öyle yapicam sanırımÇizgiye bak bende böyle çıksa alnıma yapıştırıp gezcem bariz hamilesin canım maşallah hayırlı olsun belirtin oldumu falan onları da yazarmısın nasiplenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?