• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu pozitif mi?

Maviygmr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
8
7
16
31
Merhaba arkadaşlar reglim 3 gün gecikti test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi tam net değil. İki çizgininde net mi olması gerekiyor. Hamilemiyim sizce?
20220815_010334.webp

Merhaba arkadaşlar reglim 3 gün gecikti test yaptım sonuç bu şekilde ikinci çizgi tam net değil. İki çizgininde net mi olması gerekiyor. Hamilemiyim sizce?Eki Görüntüle 3113455
Ayyy bal gibi hamilesinnnn😍 tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤭💓 bir de belirtileriniz NELERDİ yazar mısınız 💕

Ayyy bal gibi hamilesinnnn😍 tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤭💓 bir de belirtileriniz NELERDİ yazar mısınız 💕
Adet sancısı gibi sancılar oldu. Karın ağrısı,Göğüs hassasiyeti, şişkinlik özellikle ayaklarımda çok hissediyordum şişkinlik olduğunu.

Çizgiye bak bende böyle çıksa anlıma yapıştırıp gezcem bariz hamilesin canım maşallah hayırlı olsun belirtin oldumu falan onları da yazarmısın nasiplenelim 🥰😂😂
Teşekkürler canım sana da nasip olsun inşallah. 🥰 Adet sancısına benzer sancılar oldu. Şişkinlik göğüs hassasiyeti belirtiler var

Meraba ben adetime 3 gün kala test yaptım sonra negatıf cıkınca testı kenara kattım bı gun sonra baktıgımda byle hayalet cızgı vardı daha oncede cok test yaptım ama hıc cızgı olmamıstı gunlerde gecse hamılelık olabılır mı ?

Belki silik çizgi çıktı ama fark etmediniz, bnce tekrarla testi canım

Back
X