Neyi yorumlayalım bişey yokkiMerhabalar;
Sonucu daha doktoruma gösteremedim ama başka doktora sorduğumda az bir ihtimal olduğu söylendi.
İlk hamileliğim ve bu konularda hiç bir fikrim yok.Araştırıyorum ama yine de sonuçtan pek bir şey anlamadım.rica etsem yorumlar mısınız.simdiden teşekkürler
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederimNeyi yorumlayalım bişey yokki
Bacım sonucunu atmamışsn ki onu diyorum.Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim
Yani sonuç için yüksek mi degil mi açıkçası anlamdım.merak ediyorum sadece
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim
Yani sonuç için yüksek mi degil mi açıkçası anlamdım.merak ediyorum sadece
Ah çok pardon şimdi attım heyecan işteBacım sonucunu atmamışsn ki onu diyorum.
Cevabınız için teşekkürlerSonucunuzu atmamışsınız, dosya ekle kısmından paylaşabilirsiniz ama burada bilen bilmeyen herkes bir şey söyleyip kafanızı iyice karıştırabilir. Başka bir hekime göstermeniz daha iyi olur.
Cevabınız için teşekkürlerBurda kimse doktor değil ki neden doktora göstermiyorsunuz
Cevabınız için teşekkürlerBir sıkıntı görünmüyor sonuçta..
Cevabınız için teşekkürler.Doktor değilim ama cut-off yani kesme noktası değerinin altında olduğuna göre risksizdir. Yine de doktorunuzla konuşursunuz.
Doktora gosterin kimse bilemezMerhabalar;
Sonucu daha doktoruma gösteremedim ama başka doktora sorduğumda az bir ihtimal olduğu söylendi.
İlk hamileliğim ve bu konularda hiç bir fikrim yok.Araştırıyorum ama yine de sonuçtan pek bir şey anlamadım.rica etsem yorumlar mısınız.simdiden teşekkürler
Cevabınız için teşekkürlerİstatistiksel olarak riskli düzeyde değilsiniz. Tabii ki doktorunuza da danışın ama içiniz rahat etsin :)
Cevabınız için teşekkürler.Değerleriniz güzel maşallah. Risk olunca kabak gibi riskli yazıyorlar zaten.
Benim 2 çocuğumun testinde de risk vardı. Ama ikisi de sağlıklı Allah'a şükür.
Tabi en iyi değerlendirmeyi doktor yapar.
Cevabınız için teşekkürlerMaşallah değerleriniz iyi görünüyor. Sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?