- 10 Temmuz 2025
- 18
- 6
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gundur neden test yapip bekliyorsunuz gidip kan versenizeKızlar 6 gündür üst üste test yapıyorum ikinci çizgi hep silik. Reglim 7gün gecikti. Bu belirsizlik çok yorucu. Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum. Fotoğraftaki en alttaki test bu sabaha ait. 5dk içinde bakıyorum sonuçlara
6 gundur neden test yapip bekliyorsunuz gidip kan versenize
Beta duzenli artiyor mu ona bakarsiniz en azindansa
6 gundur neden test yapip bekliyorsunuz gidip kan versenize
Beta duzenli artiyor mu ona bakarsiniz
Reglin en az 10 gün gecikmesi lazımmış sanırım6 gundur neden test yapip bekliyorsunuz gidip kan versenize
Beta duzenli artiyor mu ona bakarsiniz en azindan
Hayır canım öyle bir şey yok insanlar 10 gün önceden vermeye başlıyor bence bir kadın doğuma git kendini testlerle strese sokma bari kan testiyle sokReglin en az 10 gün gecikmesi lazımmış sanırım
Ay çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum bunu gerçektenHayır canım öyle bir şey yok insanlar 10 gün önceden vermeye başlıyor bence bir kadın doğuma git kendini testlerle strese sokma bari kan testiyle soko da stresli çünkü
İnşallah bebeğin seninledir canımAy çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum bunu gerçekten![]()
İnşallahİnşallah bebeğin seninledir canımbana da haber ver
![]()
Kim diyo onu yahuReglin en az 10 gün gecikmesi lazımmış sanırım
AnnemKim diyo onu yahu![]()
Benim de öyle ya, sonucunuz ne oldu acaba kan verdiniz mi?Kızlar 6 gündür üst üste test yapıyorum ikinci çizgi hep silik. Reglim 7gün gecikti. Bu belirsizlik çok yorucu. Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum. Fotoğraftaki en alttaki test bu sabaha ait. 5dk içinde bakıyorum sonuçlara
Bugün verdim kan sonuçları bekliyorumBenim de öyle ya, sonucunuz ne oldu acaba kan verdiniz mi?
Bugün verdim kan sonuçları bekliyorum
![]()