- 31 Ağustos 2016
- 20
- 1
- 1
- 28
Bu görüntüyü nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bende yapım dıyorum :))
Hayalet çizgi böyle oluyor galiba Can'ım hadi inşallah hamilesindirBaktim herkes test yapiyor bennde yapayim dedim :) adetim 2-3 eylul. Sizce sonuc ne arkadaslar ??
Bence hamile değilsin,2.çizgiyi ben hiç göremedim. Şansın bir dahaki aya kalmış gibi. Çok istediğin için 2.çizgiyi görüyor olabilirsin,ama sen yine de adetin gecikirse 2 gün sonra yap o zaman net belli olur. Sana küçük bir tavsiye ilişkiden sonra poponun altına yastık koy ve yarımsaat bekle ,bana bu tavsiyeyi bir arkadaşım önermişti,eşimle korunmayı bıraktığımız ilk ay meraktan denemek istedim ve öyle yaptım,ilk denememizde hamile kaldım ki ben eylülde falan olur diye düşünüyordum hani hamile kalmak zor birşeydir millet o kadar aylarca uğraşıyor falan :) dene bence canım.
Bu görüntüyü nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar bende yapım dıyorum :))
Hayalet çizgi böyle oluyor galiba Can'ım hadi inşallah hamilesindir
Bende o yastik olayini biraktigim ay hamile kaldim. :)
Bence yastık olayını bırakmanla ilgisi yok denk gelmiş,yastık olayı hamile kalmayı destekleyen bir yöntem spermlerin akmasını engelliyor ve döllenmeyi kolaylaştırıyor. Sence yastık olayından dolayı mı hamile kalamıyordun önceleri bana çok mantıklı gelmedi.
Ben gordummmm insalahhh vardir cnmmminsallah yaniltmiyordur test
Bende aynı testi yaptım 2.çizgi bende daha netti ama hamile değilmişim.bugün aldım sonuç bçg 1.20Baktim herkes test yapiyor bennde yapayim dedim :) adetim 2-3 eylul. Sizce sonuc ne arkadaslar ??
Bende aynı testi yaptım 2.çizgi bende daha netti ama hamile değilmişim.bugün aldım sonuç bçg 1.20
Bende aynı testi yaptım 2.çizgi bende daha netti ama hamile değilmişim.bugün aldım sonuç bçg 1.20
On gün kala yaptirdimDaha varmiydi adet gunune ??
Öyle canım hayırlısı :)Hayirlisi olsun cnm :) insAllah hepimiz saglicakla bebegimize kavusuruz birgun :)negatifse bile Allah tan napalim :)
On gün kala yaptirdim
Yaptim ondan onda belli olmuyor. Gecen ayda negatif yaptim o zamanda belli degilde ama hamile ciktim. Tabi sonuc kimyasal geblikti :)
Bende göremedim ama iki güne daha net olur bence. Kimyasal gebelikten sonra bazılarında bat gecikiyomuş gerçi.. benim şuan 9 gün geçti.. sende öylw bi durum oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?