Daha önce test yaptırdıysan ondan dolayı ikinci sonuç yazabilir benimkinde yazıyordu birde bu testleri yaparken tekrarlıyorlar ondan dolayı da yazabilir ama bu sonuca göre negatif regl geçtimi
Daha önce test yaptırdıysan ondan dolayı ikinci sonuç yazabilir benimkinde yazıyordu birde bu testleri yaparken tekrarlıyorlar ondan dolayı da yazabilir ama bu sonuca göre negatif regl geçtimi
Olayı hemen kısaca anlatım sana ben cnm..
31 aralık 1 ocakta ilşkim oldu 3 ocakta adet oldum sonra şüphelendim gittim 16 ocakta test yaptırdım 1.20 cıktı. 25 ocakta yine yaptırdım 1.20 cıktı adetım 31 ocakta olcak . Ultrasonla bakıldı birsey cıkmadı...
Şimdi aenin dediklerini ben anlamadm
Nasıl test tekrarlanıyor ? Yani bu değer yanlış mı onu anlamadm? İkisindede 1.20 yazıyor
31 aralık 1 ocakta ilşkim oldu 3 ocakta adet oldum sonra şüphelendim gittim 16 ocakta test yaptırdım 1.20 cıktı. 25 ocakta yine yaptırdım 1.20 cıktı adetım 31 ocakta olcak . Ultrasonla bakıldı birsey cıkmadı...
Nasıl test tekrarlanıyor ? Yani bu değer yanlış mı onu anlamadm? İkisindede 1.20 yazıyor
Yani 25 ocak ve 16 ocaktaki testlerin ikiside 1.20 çıkmış yani benim mesala ilki 61 di 3 gün sonra test yaptırdım oda 613 çıktı ordada 1 sonuç 61 .2 inci sonuç 613 yazıyordu eski tahlil sonuçları nı birleştiriyorlar senin adet 31 indeyse daha çıkmaz kanda
Selam kızlar Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım