• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum nedir silik çıkmış ama emin olamadım

aybrgmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
2
0
1
28
IMG_20251205_092034.webp
regl günümde yaptım bu şekilde çıktı ama regl olacakmış gibi bi ağrım var, mide bulantısı, koku hassasiyeti falan hiç olmadı sizce doğru mu

Eki Görüntüle 3682155 regl günümde yaptım bu şekilde çıktı ama regl olacakmış gibi bi ağrım var, mide bulantısı, koku hassasiyeti falan hiç olmadı sizce doğru mu
Adet sancısı belirti zaten diğerleri içşn de erken. Test hatalı değilse hamile olma ihtimaliniz yüksek. Regl günümde benim de ağrı olmuştu çok. Ama hamileydim.

Eki Görüntüle 3682155 regl günümde yaptım bu şekilde çıktı ama regl olacakmış gibi bi ağrım var, mide bulantısı, koku hassasiyeti falan hiç olmadı sizce doğru mu
Pozitif gözüküyor. Regl olacakmış gibi hafif ağrılar bebek yerleşirken de oluyor. Bulantı vs. gibi belirtiler zaten 7-8. Hafta civarında başlar.

Bence kan verin kaset testi iyi bu markanın ama erkenini kullananlar görmedim hic o yüzden bisey diyemiyorum

Back
X