Test sonucum

morkity-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.136
1.323
83
29
Merhabalar. Adetime 3 gün var. Testi akşamüzeri yaptım yani ilk idrar değil. İki dakika bekledim çizgi çıkmadı sonra lavabodan çıktım. Testi de unuttum yaptığımı. Saatler sonra girdiğimde bariz pembe çizgi gördüm. Üzerinden zaman geçtiği için emin değilim benzer şekilde hamile kaldığını öğrenen var mıdır aranızda

Eklentiler

• 1250EB42-A6F7-4E8E-80D9-1381D5FA3F6A.webp
    1250EB42-A6F7-4E8E-80D9-1381D5FA3F6A.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 3C95C44D-0E21-40D7-AF1C-FB8608CFB914.webp
    3C95C44D-0E21-40D7-AF1C-FB8608CFB914.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 84
Merhabalar. Adetime 3 gün var. Testi akşamüzeri yaptım yani ilk idrar değil. İki dakika bekledim çizgi çıkmadı sonra lavabodan çıktım. Testi de unuttum yaptığımı. Saatler sonra girdiğimde bariz pembe çizgi gördüm. Üzerinden zaman geçtiği için emin değilim benzer şekilde hamile kaldığını öğrenen var mıdır aranızda
Bence hamilesin canım

Bencede bende 3 gün kala yaptım böyle silik çıktı Hamıleyım tekrar la testi Sonra çıkıncada kan verırsınız

Bencede bende 3 gün kala yaptım böyle silik çıktı Hamıleyım tekrar la testi Sonra çıkıncada kan verırsınız
bu sabah yine yaptım yine çizgi var ama bunun kadar net değil. en iyisi kan vermek sanırım

Bu testlerde 15 dakikadan sonra çıkan veya belirginleşen çizgiler dikkate alınmıyor. Kuruma çizgisi olarak geçiyor. Bunun haricinde umarım bebeğiniz sizinledir

Bende 3 gün kala yapmıştım testi bu kadar pembe bile değildi bende görünmüyordu resmen hemen kan verdım aynı gün meğerse 3 haftalık hamıleymısım şimdi 19 hafta olduk bile hayırlı olsun bence sanada ❤️🤰

Bu testlerde 15 dakikadan sonra çıkan veya belirginleşen çizgiler dikkate alınmıyor. Kuruma çizgisi olarak geçiyor. Bunun haricinde umarım bebeğiniz sizinledir
Benimki bariz pembeydi:) çok teşekkür ederim hamileymişim umarım sağlıklı bir şekilde yürütürüz süreci:)

Bende 3 gün kala yapmıştım testi bu kadar pembe bile değildi bende görünmüyordu resmen hemen kan verdım aynı gün meğerse 3 haftalık hamıleymısım şimdi 19 hafta olduk bile hayırlı olsun bence sanada ❤️🤰
Ayyy maşallah sizedeee🥰🥰 evet ben de hamileymişimmmm sadece çok erken öğrendiğim için zaman geçmiyor 🥹🥹

Hiç sormayın sanki 10 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi bu kadar erken öğrenince maalesef zaman geçmiyor daha 5. Aydayız 🤭
gerçekten yaaa 6 kasımda yazmışım nerdeyse 20 gün olmuş öğreneli ben haaaala 5 haftalığım :D neyse sağlıklı olsunlar da bekleriz... analık şimdiden başladı valla ne zormuş :D

Back
X