Test sonucuma bakar mısınız lutfen?

zxy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
58
15
34
Kızlar geçen ay 29unda adet olmuştum düzenli adet olurum. 1 hafta önce pazar günü esimle birlikte olduk geri çekilme yöntemiyle o zaman adetime 5 gün vardı. Ilişki günu ve ertesi gün adet agrılarim vardı 2 gün surdü geçti. Tam 6 gün oldu hala adet olmadım dünden beri afedersiniz sildiğimde hafif akıntıyla beraber açık kahve gibi leke geliyor akintı yani ama hafif. Birkaç gündürdr agrım var az önce test yaptım 10 15 dk bekledim tek cizgi cıktı. Ama tereddutteyim bebek icin erken suan. Sizce ihtimal var mı? Yoksa adetim sökemediği icinmi o akinti gibi şey. Test sonucum burda.

Eklentiler

• PicsArt_1422961564423.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 148
Kızlar lütfen cevap verin

Ben ikinci cizgi goremedim bence gebelik yok..

Canım gecikme olabiliyor bazen mevsimsel, psikolojik. Ben de 6 gün gecikme ile adet olmuştum ki hiç gecikmezdi. Testinde negatif, hamile değilsin merak etme.

Canım gecikme olabiliyor bazen mevsimsel, psikolojik. Ben de 6 gün gecikme ile adet olmuştum ki hiç gecikmezdi. Testinde negatif, hamile değilsin merak etme.
İnşallah en yakın zamanda olurum canım. İlk defa bu kadar geciktim. Negatif çikmasına rağmen hala stresliyim. Allah herkese istediği zananda nasip etsin cok sağol canım.

İnşallah en yakın zamanda olurum canım. İlk defa bu kadar geciktim. Negatif çikmasına rağmen hala stresliyim. Allah herkese istediği zananda nasip etsin cok sağol canım.
Allah hayırlı zamanda anneliği nasip etsin canım:)

Allah herkesin gönlüne göre versin. yarına kadar regli olmazsanız sabah ilk idrarla tekrar test yaparsanız daha kesin sonuç alabilirsiniz.

X