- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bence var. Sabah ilk idrarla tekrarlayın daha net cıkacaktır. Şimdiden hayırlı olsun kaç gün vardı adetin ize ve belirtilerinşz neydi acaba?Sizce ikinci cizgi var mı testi yorumlar mısiniz?
Eki Görüntüle 3116619
Yaa heyecanlandım şimdi. Adetim 4 gün gecikti. Adete 10 günden fazla kala bel ağrısı yasadim normalde belim hic agrimaz. Bas agrisi, adet belirtileri iste göğüs hassasiyeti , şişkinlik falan. Bir de mide bulantim oldu bikac gun.Bence var. Sabah ilk idrarla tekrarlayın daha net cıkacaktır. Şimdiden hayırlı olsun kaç gün vardı adetin ize ve belirtilerinşz neydi acaba?
Yaa asiri heyecanlandim kendim emin olamadim ilk kez yapincaa. Sizce sabah tekrar yapip esime oyle mi soylesem.Bence de var hayırlı olsun
Sabah tekrarlamakta fayda var tabi kiYaa asiri heyecanlandim kendim emin olamadim ilk kez yapincaa. Sizce sabah tekrar yapip esime oyle mi soylesem.
Yaa tamam bekliycem:)Sabah tekrarlamakta fayda var tabi ki
Anladım canım hayırlı olsun testin ilk 5 dk da cıktı yaa hamilesin dediğim gibi sabah ilk idrarınla dene daha koyu cıkacaktırYaa heyecanlandım şimdi. Adetim 4 gün gecikti. Adete 10 günden fazla kala bel ağrısı yasadim normalde belim hic agrimaz. Bas agrisi, adet belirtileri iste göğüs hassasiyeti , şişkinlik falan. Bir de mide bulantim oldu bikac gun.
Tesekkurler inşallahAnladım canım hayırlı olsun testin ilk 5 dk da cıktı yaa hamilesin dediğim gibi sabah ilk idrarınla dene daha koyu cıkacaktır
Yaa hadi inşallah ben emin olmak için sabah bi daha yapicam . Esime bisey demedim o yüzden ama icim icimi yedi şimdiSilik çizgi görünüyor, hamilesiniz büyük ihtimalle
Adetiniz gecikti ise kan testi de verebilirsiniz kesinleşirYaa hadi inşallah ben emin olmak için sabah bi daha yapicam . Esime bisey demedim o yüzden ama icim icimi yedi şimdi
Evet yarin 5 gun olucak gecikme. Ama esime kan testinden once soyleyim diye düşünmüştüm sizce de oyle yapmasam miAdetiniz gecikti ise kan testi de verebilirsiniz kesinleşir
Tebrik ederim var gibi görünüyor.Sizce ikinci cizgi var mı testi yorumlar mısiniz?
Eki Görüntüle 3116619
Tebrik ederim var gibi görünüyor.
Bende oğluma hamileyken bu kadar silik bir şekilde öğrenmiştim hatta çizgi 8. dakikada çıkmıştı reglim 2 gün geçtiği halde.
Ben eşime hep bir sürprizle söylemek istemiştim ama testi yaparken o da yanımdaydı hatta beni inanmaya inanmaya kan testine götürmüştü 14 ay sonunda mucizeyle karşılaşınca o da şaşırmıştıYaa teşekkür ederim inşallah ben de cok silik olunca emin olamadim benim de 4 gun gecikti. Sabah tekrarlayacagim esime öyle soyleyim diye dusundum sonra kan testine gideriz
Ya ben de simdiye kadar hic bisey saklamadim saklayamıyorum da ondan :) kan testini bekleyemem heralde aslinda durabilsem kan testinden emin olduktan sonra söylemek isterdim de duramam bir de ne bileyim o heyecani birlikte yasasak daha iyi gibi. Siz de çok şansliymissiniz bebişinizle mutlu olun hep inşallahBen eşime hep bir sürprizle söylemek istemiştim ama testi yaparken o da yanımdaydı hatta beni inanmaya inanmaya kan testine götürmüştü 14 ay sonunda mucizeyle karşılaşınca o da şaşırmıştı
İnşallah hayırlı haberler alıp sağ Salim kucağınıza alırsınız.
Yaa çok teşekkür ederim sabah tekrar test yapıp öyle söyleyim :)Oyyy bebis geliyor
Söyleyin bencede kan testine beraber gidersiniz biz esimle öyle yapmıştık maille gelecekti sonuç teldeydi gözü surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?