Test sonucuma bakar mısınız

ysmn7

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
10
6
6
27
Kızlar merhaba bugün gecikmenin 8.günü. Test resmimi ekliyorum bakabilir misiniz. Damlatır damlatmaz T çizgisi hemen belirdi ve T çizgisi C çizgisinden daha koyu oluştu. Acaba test bozuk olabilir mi tekrarlamak gerekir mi yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20230204_135227.webp
    IMG_20230204_135227.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar merhaba bugün gecikmenin 8.günü. Test resmimi ekliyorum bakabilir misiniz. Damlatır damlatmaz T çizgisi hemen belirdi ve T çizgisi C çizgisinden daha koyu oluştu. Acaba test bozuk olabilir mi tekrarlamak gerekir mi yardımcı olur musunuz
Koşarak gidin hastaneye :) ben burdayım annecim diyor size :))

Tebrikler hamilesinizzzzz bozuk değil gidip kan verin hemenn
Koşarak gidin hastaneye :) ben burdayım annecim diyor size :))
Cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah öyledir :) Açıkçası kan testi için bir süre beklemek istiyorum gecen ay kimyasal gebelik yaşadım 10 gün gecikmem vardı kan ve idrar testlerim de pozitifti. Tekrar aynı şeyin olma ihmaline karşı beklemek istiyorum

Tebrikler hamilesin cnm 😍

Ay ben yerim onuu gebeliğiniz nasıl gidiyor iyidir inşallah sağlıklı ilerliyordur merak ettim de kaç haftalıksınız şuan :)

Back
X