Test sonucuma bakar mısınız

bensuy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
53
10
8
31
Merhaba kızlar dün erken gebelik testiyle yaptığım sonuç ilk sonuç 2.si bu sabah artımed ile yaptığım test. Sizce hamile miyim? Dün regl olmam gerekiyordu. Karnım hala adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. 2 ay önce kimyasal geçirdiğimden yine öyle olacak diye korkuyorum. Sizce tam çıkması için ne zamana kadar bekleyip kan vermeliyim?

Eklentiler

• IMG_7749.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_7771.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80
Çizgilerin çok net bence hemen kan ver

hamilesiniz tebrikler. kan verin ve iki günde bir artış takip edin . umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çok teşekkür ederim umarım bu sefer sorunsuz ilerler bu testlere çok güven olmadığı yorumlarını okudum sürekli emin olamadım

Âdetin geciktimi yaptın testi kaç gün geçti test yaptınız

Âdetin geciktimi yaptın testi kaç gün geçti test yaptınız
Pazar günü olmam gerekiyordu ama dediğim gibi mart ayında kimyasal gebelik geçirdiğimden adet rutinim değişmiş olabilir diye düşünüyorum. Veya tekrar kimyasal geçiriyor olabilirim. Peş peşe kimyasal olabilir mi

Bende kimyasal bebek geçirdim peş peşe olması imkansız yılda bir kere görünür kimyasal her hamilelikte görünmez bende yaşadım doktor bana 6 ay detavi verdi sonra çocuk işlemi yapcaz şimdi bende rahîm filimi çektim 11 Mayıs'ta beş gün koruduk 17 ilişki yaşadım bakalım sonuç ne olcak düşünüyorum acba yinemi kimyasal olcak doktorla görüştüm öyle bişi olmaz sadece bebek rahime tutulmadığı için kimyasal oluyor yani siperm yarhimin dışında kaldığı için bebek tutulması olmadı yine de dikkatli olun

Teşekkür ederim bilgiler için umarım en kısa zamanda sizin de isteyen herkesin sağlıkla olsun

Benimde hiç tam çıkmadı canım iki günr bir tekrarladım iki günde bir 2 katı artıyorsa iyi gidiyiordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…