Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çizgi dağılmış değilse sorun yoktur testte. ikinci gebeliğimde idrar testi yapmadım ama ilk gebeliğimi aynı marka testle öğrenmiştim. ekrandaki pembelik 1-2 saat sonra gecmişti
çizgi dağılmış değilse sorun yoktur testte. ikinci gebeliğimde idrar testi yapmadım ama ilk gebeliğimi aynı marka testle öğrenmiştim. ekrandaki pembelik 1-2 saat sonra gecmişti
Geleceği varmış yavrunun. Olsun beraber büyürler, büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar birbirlerine. Allah bir şekilde kolaylık sağlıyor inan. Arkadaşımın ikizleri vardı 10 aylıklarken bidaha hamile kaldı. Dünyası başına yıkıldı resmen ikizler çok kolik ağlamaları bir türlü durmayan bebeklerdi çünkü. Sonra kızı doğdu o da bi o kadar uslu sakin, yani hiç zorluğu olmadı ona. Büyüdüler beraber.