Test sonucuma bakar mısınız ?

DeryaDenizel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
46
12
1
37
Kizlar regl gunume 8 ila 10 gun var.Evde test vardi oylesine yaptim ama cok cok silikte olsa ikinci cizgi var gibi ben mi oyle goruyorum.Acaba erken yaptigim icin mi cok cok silik bu sekilde gorup daha sonra hamile oldugunu ogrenen var mi?

Eklentiler

• 20160712_233722.webp
    20160712_233722.webp
    4 KB · Görüntüleme: 124
Ben bişey göremedim canım ama istersen 2 gün sonra yine tekrarla çünkü bazen kontrol çizgiside silik çizgi gibi gözükebiliyor.. Ama inşallah hamişsindir :)

Çizgi değil de birşey gozukuyo çok erken yapmissin 8-10 gün onceden. 2 gün daha bekle tekrar sabah ilk idrarinla yap :)

Ben bişey göremedim canım ama istersen 2 gün sonra yine tekrarla çünkü bazen kontrol çizgiside silik çizgi gibi gözükebiliyor.. Ama inşallah hamişsindir :)

Insallah gerci testi yapmak icin erken baya ama bu ay acayip bir his var hic boyle olmamistim hissediiyorum sanki
Hatta elim hep karnimda cok garip.Sacma gelirdi boyle seyler aslinda bana ama bu ay degisik duygular var hayirlisi

Henüz belli olmaz boş yere kendinizi yıpratmayın. 1 hafta daha geçsin erken gebelik testlerinden yapın.

Biran once olsun istiyor insa.Ama istemeyle olmuyor tabi hersey nasip kismet

Haklısınız. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama bu kadar odak hakine getirmek de olumsuz etkiler derler. Biraz kafanızı rahatlatmaya çalışın. Kaç zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama varsın sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir Bebek olsun da varsın 6 ay geç olsun.

Back
X