test sonucuna bakar mısınız

merve789654

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
20
1
6
33
reglime 1 gün kaldı comfort erken gebelik testi yaptım bi 10 dakika bekledikten sonra gözümle bile çok çok zor seçtiğim belli belirsiz 2. bi çizgi görür gibi oldum ama bu da fotoğrafı gebelik yok değil mi? marka ilişkiden 5gün sonra bile net sonuç verdiğini söylüyor olsaydı daha net ve direkt çıkardı değil mi?

Eklentiler

• IMG20220411152003.webp
    IMG20220411152003.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 98
Bu marka bende bir cok defa silik çıkarttı yanılttı. ama sizin neden olmasin ben görüyorum cizgiyi birde kaset test deneyin :)

Ben göremedim ikinci çizgiyi. 1 gün var ise kesin çıkardı diye düşünüyorum. Bir test daha yapın dilerseniz

reglime 1 gün kaldı comfort erken gebelik testi yaptım bi 10 dakika bekledikten sonra gözümle bile çok çok zor seçtiğim belli belirsiz 2. bi çizgi görür gibi oldum ama bu da fotoğrafı gebelik yok değil mi? marka ilişkiden 5gün sonra bile net sonuç verdiğini söylüyor olsaydı daha net ve direkt çıkardı değil mi?
Ben çizgiyi gordum gec döllenme olabilir o yüzden silik çıkmıştır belki inşallah vardır🤲🏻

Ben çizgiyi gordum gec döllenme olabilir o yüzden silik çıkmıştır belki inşallah vardır🤲🏻
ilişki sonrası ertesi gün hapı da kullanmıştım
geç döllenme imkansız gibi adet bitiminden 1 gün sonra bilrikte olmuştuk sonrasında hiç olamadık iş durumlarından dolayı o yüzden gebelik olduğunu düşünmüyorum ama

Kızlar bir sorum olacak göğüslerim çok çok ağrıyor ve meme ucu çıktı şişti göğüslerim de dolgun baya. Üzerine yatamaz oldum üç dört gündür. Bugün daha da arttı. Gebelik yaşayanlarda meme ucu mu büyüyor çıkıyor yoksa göğüs çerçevesi mi kahverengi oluyor onu merak ettim

Back
X