Test tarihim yaklaştı

Mavi_rella

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
369
147
23
29
Merhabalar ben 1 Nisan'da transfer oldum 2 tane 4aa embriyo. 13 Nisan'da test tarihim var. Bu güne kadar nasıl sabrettim bilmiyorum o kadar denedim ki normal yolla olmadı o zaman erkenden kan verdim idrarda gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Ama şimdi 13 üne kadar beklicem. Öyle heycanlıyım ki. Benim testim nasıl pozitif çıkabilir diye düşünüyorum hep dua ediyorum. Dizinde tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız? 🙄

Merhabalar ben 1 Nisan'da transfer oldum 2 tane 4aa embriyo. 13 Nisan'da test tarihim var. Bu güne kadar nasıl sabrettim bilmiyorum o kadar denedim ki normal yolla olmadı o zaman erkenden kan verdim idrarda gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Ama şimdi 13 üne kadar beklicem. Öyle heycanlıyım ki. Benim testim nasıl pozitif çıkabilir diye düşünüyorum hep dua ediyorum. Dizinde tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız? 🙄
Merhaba canım konuya yanlışlıkla tıkladm ☺️☺️ tüp bebekle ilgili hiç tecrübem yok ama rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallah bu sefer pozitifi görüp sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🥰

Merhaba canım konuya yanlışlıkla tıkladm ☺️☺️ tüp bebekle ilgili hiç tecrübem yok ama rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallah bu sefer pozitifi görüp sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🥰
Ya çok teşekkür ederim canım umarım sende hayatında hep güzelliklerle karşılaşırsın ❤️

Benimde aynı kalitedeydi, pozitif ve 2 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidicem inşallah herşey gönlünce olur canım, inşallah güzel haberler alırsın ❤️🙏

Ben 7. Gün kan verene kadar sabırsız davrandım kan verdikten sonra pişman olup negatif alacağım diye korktum ama kan verene kadar korkum yoktu kan verince pişman oldum
Aynı sizin duygularınızı yaşıyorum şuan umarım sizde hayırlısıyla kalp atışını duyarsınız tüm kalbimle söylüyorum ❤️

Canım konuşmuştuk seninle:) bende 1 nisan transferi oldum. Bugün test verdim 336 çıktı

Benimde 15 nisanda test tarihim ilk günler çok iyiydim ama zamn yaklastikca bnde zor sabrediyorum. Evde idrar testi yaptim o negatif cıktı malesef oyuzden kan tahlili yaptırmaya korkuyorum:( inşallah yarın güzel sonuç alırsın

Benimde 15 nisanda test tarihim ilk günler çok iyiydim ama zamn yaklastikca bnde zor sabrediyorum. Evde idrar testi yaptim o negatif cıktı malesef oyuzden kan tahlili yaptırmaya korkuyorum:KK43: inşallah yarın güzel sonuç alırsın
Kaçıncı gün yaptın idrar testini bide kaç embriyo koyuldu sana

Back
X