Test tarihim yaklaştı

Insallah canım sen yarin yatiracaksin galiba kan tahlilini burdan sonucu yaz olurmu guzel haberlerini bekliyorum🤲
Evet canım yarın 12. günüm. Çok heycanlıyım. İnşallah pozitif bi sonuç alırım. Rabbimden tek isteğim bu. İnşallah bu yolda emek veren herkesin rabbim sonuçlarını hayırlı etsin ❤️

Evet canım yarın 12. günüm. Çok heycanlıyım. İnşallah pozitif bi sonuç alırım. Rabbimden tek isteğim bu. İnşallah bu yolda emek veren herkesin rabbim sonuçlarını hayırlı etsin ❤️
Varmi herhangi olumlu yada olumsuz belirtiler ben adet olacak gibi karnimda ağrı hissediorum bu iyi biseymi kötü mü bilemiyoruz tabi☺😬

Benim akıntım var kasıklarıma arada sancı vuruyor. Umarım olumludur🙄
Merhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dediler :( benim 11.günden beri su gibi akıntım var afedersin bazen su gibi bazen tortulu. Hatta adet mi oluyorum diyerek wc ye koşturacak cinsten :) ama korkma.. Kasıklarıma da arada bıçak girer gibi sancı giriyordu hala devam ediyor. Başka da belirttim yok. Dilerim pozitif sonucu alırsın 🙏🥰

Merhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dediler :KK43: benim 11.günden beri su gibi akıntım var afedersin bazen su gibi bazen tortulu. Hatta adet mi oluyorum diyerek wc ye koşturacak cinsten :) ama korkma.. Kasıklarıma da arada bıçak girer gibi sancı giriyordu hala devam ediyor. Başka da belirttim yok. Dilerim pozitif sonucu alırsın 🙏🥰
Ya canım benim inşallah teşekkür ederim 🥰

Test sonucunumu 2 gün sonra tekrarlayacaksınız hayırlısı olsun bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri

bugün 8. Gün yaptım yani 2 embriyo transfer edildi ikisi de 5. Gun embriyosu. aslinda umutluydum ama bilemiyorum🙄

Merhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dediler :KK43: benim 11.günden beri su gibi akıntım var afedersin bazen su gibi bazen tortulu. Hatta adet mi oluyorum diyerek wc ye koşturacak cinsten :) ama korkma.. Kasıklarıma da arada bıçak girer gibi sancı giriyordu hala devam ediyor. Başka da belirttim yok. Dilerim pozitif sonucu alırsın 🙏🥰
Merhaba ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yaşadım 2. Günden itibaren az az peçeteye gelen bir kanamam vardı. 7. Günde kanamam biraz arttı lekelenme kadar. Dayanamayıp 8. Gün kan testi verdim 1.20 çıktı:( yıkıldık. Bu ikinci denememdi. Acaba 10. Güne kadar pozitif görür müyüm. Bir umuda tutunmak istiyorum yardımcı olabilecek var mi

Merhaba ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yaşadım 2. Günden itibaren az az peçeteye gelen bir kanamam vardı. 7. Günde kanamam biraz arttı lekelenme kadar. Dayanamayıp 8. Gün kan testi verdim 1.20 çıktı:KK43: yıkıldık. Bu ikinci denememdi. Acaba 10. Güne kadar pozitif görür müyüm. Bir umuda tutunmak istiyorum yardımcı olabilecek var mi
Merhaba, inşallah sizin için hayırlısı olur. Erken vermişsiniz, 10.gün tekrarlayın bence. Forumda bu şekilde değeri artan bir çok insan var 🙏

Back
X