- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
Teşekkür ederim canım:) bence sende pozitif sonuç alacaksınAllah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çoks evindim inşallah benimkide pozitif çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım:) bence sende pozitif sonuç alacaksınAllah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çoks evindim inşallah benimkide pozitif çıkar![]()
İnşallah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim o kadar dua ediyorum kiTeşekkür ederim canım:) bence sende pozitif sonuç alacaksın
İçimi umutlarla doldurdun şuan rabbim de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım:) bence sende pozitif sonuç alacaksın
bugün 8. Gün yaptım yani 2 embriyo transfer edildi ikisi de 5. Gun embriyosu. aslinda umutluydum ama bilemiyorumKaçıncı gün yaptın idrar testini bide kaç embriyo koyuldu sana
İdrar testine sen çok güvenme yine kan testi daha önemli canım. Herşey Allah'tan test gününe kadar sabret sabrın sonu selametttirbugün 8. Gün yaptım yani 2 embriyo transfer edildi ikisi de 5. Gun embriyosu. aslinda umutluydum ama bilemiyorum![]()
Insallah canım sen yarin yatiracaksin galiba kan tahlilini burdan sonucu yaz olurmu guzel haberlerini bekliyorumİdrar testine sen çok güvenme yine kan testi daha önemli canım. Herşey Allah'tan test gününe kadar sabret sabrın sonu selametttir![]()
Evet canım yarın 12. günüm. Çok heycanlıyım. İnşallah pozitif bi sonuç alırım. Rabbimden tek isteğim bu. İnşallah bu yolda emek veren herkesin rabbim sonuçlarını hayırlı etsinInsallah canım sen yarin yatiracaksin galiba kan tahlilini burdan sonucu yaz olurmu guzel haberlerini bekliyorum![]()
Varmi herhangi olumlu yada olumsuz belirtiler ben adet olacak gibi karnimda ağrı hissediorum bu iyi biseymi kötü mü bilemiyoruz tabi☺Evet canım yarın 12. günüm. Çok heycanlıyım. İnşallah pozitif bi sonuç alırım. Rabbimden tek isteğim bu. İnşallah bu yolda emek veren herkesin rabbim sonuçlarını hayırlı etsin![]()
Benim akıntım var kasıklarıma arada sancı vuruyor. Umarım olumludurVarmi herhangi olumlu yada olumsuz belirtiler ben adet olacak gibi karnimda ağrı hissediorum bu iyi biseymi kötü mü bilemiyoruz tabi☺![]()
Insallah canımBenim akıntım var kasıklarıma arada sancı vuruyor. Umarım olumludur![]()
Merhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dedilerBenim akıntım var kasıklarıma arada sancı vuruyor. Umarım olumludur![]()
Ya canım benim inşallah teşekkür ederimMerhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dedilerbenim 11.günden beri su gibi akıntım var afedersin bazen su gibi bazen tortulu. Hatta adet mi oluyorum diyerek wc ye koşturacak cinsten :) ama korkma.. Kasıklarıma da arada bıçak girer gibi sancı giriyordu hala devam ediyor. Başka da belirttim yok. Dilerim pozitif sonucu alırsın
![]()
Benim 9. Gün 163 tü , 13. Gün 1227 ydi ama bana da ikiz gebelik olabilir dedilerSizin 12. Gün değeriniz ne idi benim 12. Gün 313 14. Gün 876 çıktı haftaya kese randevusu verdiler ama kimyasal olacak diye halen korkuyorum
Test sonucunuz çıktımı merak ettim siziBenim akıntım var kasıklarıma arada sancı vuruyor. Umarım olumludur![]()
Negatif oldu 2 sonra tekrar denicezTest sonucunuz çıktımı merak ettim sizi
bugün 8. Gün yaptım yani 2 embriyo transfer edildi ikisi de 5. Gun embriyosu. aslinda umutluydum ama bilemiyorum![]()
Merhaba ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yaşadım 2. Günden itibaren az az peçeteye gelen bir kanamam vardı. 7. Günde kanamam biraz arttı lekelenme kadar. Dayanamayıp 8. Gün kan testi verdim 1.20 çıktıMerhaba, görünce yazmak istedim. Bende 27 mart transferim. 2 tane 3.gün embriyosuydu. 10.gün 75 ile pozitif haberi aldım 12.gün 151 Di. Bugün 16.günüm sağlık ocağında test vermek gibi bir hata yaptım ancak yarına çıkar dedilerbenim 11.günden beri su gibi akıntım var afedersin bazen su gibi bazen tortulu. Hatta adet mi oluyorum diyerek wc ye koşturacak cinsten :) ama korkma.. Kasıklarıma da arada bıçak girer gibi sancı giriyordu hala devam ediyor. Başka da belirttim yok. Dilerim pozitif sonucu alırsın
![]()
Merhaba, inşallah sizin için hayırlısı olur. Erken vermişsiniz, 10.gün tekrarlayın bence. Forumda bu şekilde değeri artan bir çok insan varMerhaba ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yaşadım 2. Günden itibaren az az peçeteye gelen bir kanamam vardı. 7. Günde kanamam biraz arttı lekelenme kadar. Dayanamayıp 8. Gün kan testi verdim 1.20 çıktıyıkıldık. Bu ikinci denememdi. Acaba 10. Güne kadar pozitif görür müyüm. Bir umuda tutunmak istiyorum yardımcı olabilecek var mi