Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3366573
adetten 5 gün önce bu testi ve sonuç bu şekilde çıktı aynı gün sağlık ocağında kan verdim değer 0.2 çıktı bu ay adetim 2 gün bir gecikme oldu sizce testlerin yanlış olma ihtimali varmı testi ne zaman tekrarlamayım değişme ihtimali varmı bilemedim
Eki Görüntüle 3366573
adetten 5 gün önce bu testi ve sonuç bu şekilde çıktı aynı gün sağlık ocağında kan verdim değer 0.2 çıktı bu ay adetim 2 gün bir gecikme oldu sizce testlerin yanlış olma ihtimali varmı testi ne zaman tekrarlamayım değişme ihtimali varmı bilemedim
Eki Görüntüle 3366573