Test yanlış olabilirmi

Eki Görüntüle 3366573 adetten 5 gün önce bu testi ve sonuç bu şekilde çıktı aynı gün sağlık ocağında kan verdim değer 0.2 çıktı bu ay adetim 2 gün bir gecikme oldu sizce testlerin yanlış olma ihtimali varmı testi ne zaman tekrarlamayım değişme ihtimali varmı bilemedim
Bu testlerin biri negatif biri pozitif (10 dk içinde çıktıysa) veya kuruma çizgisi . Testleri ne zaman yaptınız kan testini ne zaman verdiniz?

Negatif olanı gecesi yapmıştım diğerini sabah ilk şeyle yaptım bu şekilde çıktı kan testinide pozitifi gördüğüm gün yapmıştım

Eki Görüntüle 3366573 adetten 5 gün önce bu testi ve sonuç bu şekilde çıktı aynı gün sağlık ocağında kan verdim değer 0.2 çıktı bu ay adetim 2 gün bir gecikme oldu sizce testlerin yanlış olma ihtimali varmı testi ne zaman tekrarlamayım değişme ihtimali varmı bilemedim
Pozitif teste bakarsak yeni hamilesin kan testi yaptinmi?

Test yanlış olabilir canım pozitif olsaydı ilk kanda çıkardı.Ama elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen için rahat etsin.

Back
X