Test yapmak ne zaman doğrudur

Önceki âdet tarihim 19 Nisan'da başladı 4 gün sürdü

Eklentiler

• 1000010426.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000010425.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 15
Rabbim sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Yani durdurursan kendini daha da rahatlarsın biliyosun. Bence test almayı bırak regl gecikince kan ver. Ama onda bile sapmalar olabiliyor 3 5 gün bazen o sapmalar olursa test yaparsın.

Yani durdurursan kendini daha da rahatlarsın biliyosun. Bence test almayı bırak regl gecikince kan ver. Ama onda bile sapmalar olabiliyor 3 5 gün bazen o sapmalar olursa test yaparsın.
1 hafta gecikince âdetim kan vercem direk bugün regli günüm 6,7 gün sonra kan veririm olmazsam

Merhaba canım bu testin de negatif gözüküyor bence artık gecikme beklemelisin. Eğer regl olmazsan 2 gün sonra tekrar test yaparsın. Ovulasyon için de test kullan

Merhaba canım bu testin de negatif gözüküyor bence artık gecikme beklemelisin. Eğer regl olmazsan 2 gün sonra tekrar test yaparsın. Ovulasyon için de test kullan
Teşekkürler canım çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisi değil suya tutum gitmedi büyük ihtimalle senin dediğin testt çizgisi adet bugün olmam gerekiyordu olmadım ama artık test yapmiycam gecikme devam ederse direkt doktora giderim onlar daha iyi bilir bu testler yanıltı hep beni dünkü teste de çizgi var gibi geldi bugünde ama demek ki ben bakmayı bilmiyorum gebelik olsaydı o çizgi hep öyle kıl gibi olmazdı en azından Pembeye dönerdi zamanla hayırlısı olsun burdaki tüm bayan arkadaşlarim adına benim de adıma sadece hayırlısını nasip etsin rabbim çok sağol canım

Hiç kolay bir süreç değil seni anlıyorum benim de açtığım konulara bakarsan bir sürü test yaptığımı görürsün aynı şekilde her ay en az 15 tane falan test yapıyordum denemediğim marka kalmadı belki. Saatlerce testlere bakardım çizgi var mı yok mu diye hatta başım ağrımaya başlardı bakmaktan. Çok yorucu oluyor. Ama gerçek pozitif çizgisi çıktığında bunu anlıyorsun diğer gördüğümüzü sandığımız çizgiler ya test idrardan dolayı gölgeleniyor ya da kuruma çizgisi oluyor inanki tecrübe ettiğim için böyle konuşuyorum amacım asla seni üzüp umutsuzluğa sürüklemek değil. En kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Çok sağol canım benim yok üzmüyorsun beni teşekkürler bilgiler benim için önemli canım sağol inşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…