- 29 Eylül 2021
- 685
- 140
- 53
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Merhaba arkadaşlar 10 Mayıs yumurtlama günümdu uygulamaya göre ve aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan akıntı yaşadım ve değerlendirdim 21 Mayıs adet günüm yani yarın beklenen âdet günüm . Yani arada sırada hafif kasık ağrıları yaşıyorum böyle adet gibi ama hani biraz hafif bel ağrısı var arada baş ağrısı oluyor mide bulantım oluyor ama hani mide bulantısı ben tüp mideli bir insanım ondan dolayı da olabilir çünkü daha önce de hani bazen arada bir bulantılarım olabiliyordu ama neyse de bunların iki gün önce balık yerken aşırı derecede tiksindim midem bulandı ve ben bunu tüp mideye bağladım yani tüp midli insanlar bazen kapasiteyi aşınca oluyur böyle tabi ben yiyemedim ama yinede oldu . Ve hani kabızlık da var ama onu da tüp mide ameliyat olduğundan beri sürekli yaşadığım bir şey olduğu için hani belirtti ondan kaynaklanır bilmiyorum şunu merak ediyorum 10 gün olmuş yumurtlama tarihinden itibaren bugün test yapsam ya da yarın adet günüm test yapsam doğrusunu doğru sonuç alır mıyım yoksa beklemem mi gerekiyor. Ben iki uygulama kullanıyorum hatta ikisini de ücretli kullanıyorum ve şöyle bir şey birinde 6 Mayıs gösteriyordu yumurtlama günü ve o zamana kasık ağrısı yaşıyordum sonra geçti ve 10 Mayıs'ta yine kasık ağrım oldu ve yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu yapışkan tarzında bizde değerlendirdik . Ben yumurtlama gününü 10 Mayıs olarak baz aldım ve bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı