- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
Kızlar adete 4 gün var sizce sonuç pozitifmi
Pozitif canım pozitif pozitif Ayy hadi ins :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adete 4 gün var sizce sonuç pozitifmi
İnşallahhh rabbim herkesi mis kokolu evlatlara kavuşmayı nasip etsin... 5ay önce 39 haftalık kızımı kordon dolanmasından topraga verdim.dua edin kızlar rabbim bu sefer nasip etsin.....Pozitif canım pozitif pozitif Ayy hadi ins :))
Aynen canım öyle yaparım bakim inşşallah positif sonuç alırızinsalla canim 2 gun dayanabilirsen bekle bida tekrarla testi koyulasirsa direk kan testi yaptirirsin. :)
İnşallahhh rabbim herkesi mis kokolu evlatlara kavuşmayı nasip etsin... 5ay önce 39 haftalık kızımı kordon dolanmasından topraga verdim.dua edin kızlar rabbim bu sefer nasip etsin.....
Kesinlikle pozitif canimKızlar adete 4 gün var sizce sonuç pozitifmi
Allah sabir kuvvet versin canim. İnsallah bu sefer sag salim alirsin kucagina.İnşallahhh rabbim herkesi mis kokolu evlatlara kavuşmayı nasip etsin... 5ay önce 39 haftalık kızımı kordon dolanmasından topraga verdim.dua edin kızlar rabbim bu sefer nasip etsin.....
Saol canım inşallahh öyle olur..sevinemiorum bile çok değişik duygulardayım..kimseye yaşatmasın Allahım böyle bişeyi...Allah sabir kuvvet versin canim. İnsallah bu sefer sag salim alirsin kucagina.
İki gün daha bekle bence adet olmassan kan testi yaptırabilirsin...Kızlar adetim 2 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı. Normelmi sizce tok karnına yapmıştım
İki gün daha bekle bence adet olmassan kan testi yaptırabilirsin...