Önerdiğiniz bi test varmı evde laboquick gebelik testi var dagüvenilir bir markadan erken gebelik testi alıp deneyin isterseniz ama negatif çıksada belki değer henüz yükselmemiş olabilir
Laboquick hiç kullanmadım ama burda çok övüyorlar o test markasını. Ben sürekli Predictor early kullanıyorum hiç yanılma payı olmadı bende 2 kere hamile kaldım ikisinide erkenden öğrendim. Kuruma çizgisi veya yalancı pozitif filan çıkarmıyor.Önerdiğiniz bi test varmı evde laboquick gebelik testi var da
Günlerdir de kasıklarımda batma bel ağrısı iştah artışım var ama psikolojik oluyor her ay o yüzden umut bağlamadım
Yarın bi alıyım içimde şüphe kalmaz en azındanLaboquick hiç kullanmadım ama burda çok övüyorlar o test markasını. Ben sürekli Predictor early kullanıyorum hiç yanılma payı olmadı bende 2 kere hamile kaldım ikisinide erkenden öğrendim. Kuruma çizgisi veya yalancı pozitif filan çıkarmıyor.
Avox markasını öneririm ben %99 kessin sonuç veriyor.Tercih edilen test markası genelde yanılma payı çok düşük ve kuruma çizgiside bırakmıyor.Önerdiğiniz bi test varmı evde laboquick gebelik testi var da
Günlerdir de kasıklarımda batma bel ağrısı iştah artışım var ama psikolojik oluyor her ay o yüzden umut bağlamadım
Zaten o kadar alıştım ki negatif görmeye sırf işe gitcem varsa bile vicdan azabı çekmeyim diye yapıyorumSiz negatif çıksada ne olur ne olmaz kendinizi yormamaya çalışın erken dönemde negatif alabilirsiniz değeriniz henüz yükselmemiş olabilir. Sabah ilk idrarınızla testi yapmanız daha sağlıklı olur
Kendinizi öyle şartlandırmayın ama geleceği zaman bellidir biz vaktini bekliyoruz. İniallah yarın pozitifi görürsünüzZaten o kadar alıştım ki negatif görmeye sırf işe gitcem varsa bile vicdan azabı çekmeyim diye yapıyorum
İnşallahKendinizi öyle şartlandırmayın ama geleceği zaman bellidir biz vaktini bekliyoruz. İniallah yarın pozitifi görürsünüz
Predictor early ile öğrendim ben de . Adet kanamasından 6 gün öncesine kadar pozitif gösterebiliyor ama siz yarın alırsanız bir sonraki gün sabah idrarı ile testi deneyin hem erken olup hem seyrelmiş idrar olursa negatif çıkabilir . Negatif çıksada geç yumurtlamaya karşı regli gününüz gecikince tekrarlayınkızlar bat 15 kasım gibi görünüyor salı günü part time işe gidicektim pazartesi test yapsam çıkar mı iş biraz ağır o yüzden korktum
Maalesef öyle ne kadar doktora gitsen de fayda etmiyor zamana bırakıp denemeye devam edin diyolar sadeceBizde çok istiyoruz inanın ama nasip diyelim. Bazen sinirlenip isyanda ettim ama sonunda nasip yani yapacak birşey yok
Reglim erken olur ama asla gecikmez hiç şüpheye bile düşürmedi beni sağolsunPredictor early ile öğrendim ben de . Adet kanamasından 6 gün öncesine kadar pozitif gösterebiliyor ama siz yarın alırsanız bir sonraki gün sabah idrarı ile testi deneyin hem erken olup hem seyrelmiş idrar olursa negatif çıkabilir . Negatif çıksada geç yumurtlamaya karşı regli gününüz gecikince tekrarlayın
Evet yaz mutlakaReglim erken olur ama asla gecikmez hiç şüpheye bile düşürmedi beni sağolsun
Testi alıp deneyeceğim burdan güncelleme yaparım inşallah
Erken gebelik testi negatifEvet yaz mutlaka
Markası neErken gebelik testi negatif
Reglin gecikirse tekrardan yap bence yine deErken gebelik testi negatif
Predictor earlyMarkası ne
Predictor yanıltmıyor..Predictor şaşmiyor ben geçen adet döneminde yaptim negatif ertesi gün yine yaptım negatif 10 dakika geçti geçmedi adet olmuştum..Gecen ay adete 3 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün sabahı beklemedim gece 2.45 de yaptım daha belirgindi adetten den 1 gün önce yaptım net çizgi.. adetim 6 gün geçti kan verdim evet gebelik vardi ama son durumunu bilemiyorum daha doktora gidemedim Perşembe günü randevum var.. ama hayırlısı tabikide yanılma payı olaydabilir en kesin kan verin kafanızda hiç bir soru kalmasınPredictor early
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?