Test yapmaya korkuyorum

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Merhaba hanımlar, 11 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim hamileligimi öğrendim ve üç gün sonra regl olmuştum. Sonrasında kendimi toparlamam zaman aldı kendimi hazır hissedemedim. Şimdi bu ay tekrardan korunmasız ilişkiye girdik ve benim reglim 6 gün gecikti. Göğüslerim hassaslasti ve aciyorlar kasıklarıma arada iğne batar gibi ağrı giriyor bunun harici belirtiler yok ben regl olurum diye bekliyorum ama bir türlü olamadım. Test yapmak istemiyorum çünkü yine kimyasal gebelikten korkuyorum testi pozitif görüp yine heveslenmekten korkuyorum. Şimdi benim sorum şu ne kadar beklersem eğer bebek varsa ultrasonda direk keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz. Çünkü iki günde bir beta hcgye baktirip o stresi yaşamak istemiyorum çünkü aşırı zor ve yıpratan bir süreç bana göre. Bilgili olan kişiler varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim

Kesenin görünmesi aynı zamanda beta hcg nin artışına da bağlı. Kan vermeden gebelikten emin olamazsınız ki. Ben ilk randevuma gittiğimde doktorum beta hcg değerini sordu. Üzüntünüzü anlıyorum ama bence en sağlıklısı kan vermeniz. İnşallah hamilesinizdir.

Teşekkür ederim cevabınız için ama şöyle bi 15 gün falan beklesem o zaman kan testi versem değer belki 1500 üstü çıkıp direk kese görünür

Teşekkür ederim cevabınız için ama şöyle bi 15 gün falan beklesem o zaman kan testi versem değer belki 1500 üstü çıkıp direk kese görünür
15 gün beklerseniz değer daha fazla artar. Sabrınıza hayran kaldım ben gecikmemin 2. günü hastaneye zor attım kendimi ben 1 hafta sonra keseyi gördüm. Bir kaç gün sonra kan verip doktora gidebilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Sonrasında üzülmemek için sabretmek zorundayım inşallah ilk doktora gittiğimde hemen keseyi görürüm. Amin teşekkür ederim Allah razı olsun

Sonrasında üzülmemek için sabretmek zorundayım inşallah ilk doktora gittiğimde hemen keseyi görürüm. Amin teşekkür ederim Allah razı olsun
Sonrasında kötü bişey olursa zaten üzüleceksiniz, şu an bile düşünmeden duramiyorsunuz. Ayrıca dış gebelik olmadığından emin olmak için , doktor takibi gerekiyor. Sizin sorumluluğunuz gerekn tedbirleri almak ve kontrolünüze devam etmek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…