Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 Şubat bat tarihim ben ovülasyon testi denedim bu ay ocağın 26 ve 27 sinde yumurtlama oldu olarak göründü 28 inde çatladı büyük ihtimalle test silikleşmişti. Hafif hafif kasık ağrım oluyo ve ateş basıyor yanıyorum gibi hissediyorum arkadaşım ateşime bakıyor ateşim yok ilk defa böyle oluyorum normalde de adet ağrım 1 gün kala olur tiroid rahatsızlığım var bide test yapsam şimdi çıkar mı sonuç pozitif olursa hemen hastaneye gitmeyi planlıyorum çünkü tiroid rahatsızlığımı doktora söyleyip takibe almasını isteyeceğim şuan tiroid ilacı vs kullanmıyorum gerek görmediler çünkü gebelik olursa belki yükselir diye düşünüyorum bana fikir verir misiniz ne yapmalıyım
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence