• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapsam çıkar mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi htnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
59
6
1
27
Hanımlar selam, şüpheli ilişkim olmadı ama geri çekilme ile korunuyoruz. Adetim 5 gün gecikti, bat günü yapmıştım test negatifti.(aşırı beyaz akıntıdan şüphelenmiştim böyle süt gibi)
Belirti var mı derseniz hafif sancılarım ve beyaz açık sarı karışımı yapışkan akıntı var ama gelen giden yok. Sizce varsa bi durum test yapsam çıkar mı ? Ya da bu akıntı gebelik mi ? Fikri olan varsa paylaşır mı lütfen 🙏💐

5 gun gecikme cok fazla. Eger varsa gebelik tesste kesinlikle çıkacaktır

Hanımlar selam, şüpheli ilişkim olmadı ama geri çekilme ile korunuyoruz. Adetim 5 gün gecikti, bat günü yapmıştım test negatifti.(aşırı beyaz akıntıdan şüphelenmiştim böyle süt gibi)
Belirti var mı derseniz hafif sancılarım ve beyaz açık sarı karışımı yapışkan akıntı var ama gelen giden yok. Sizce varsa bi durum test yapsam çıkar mı ? Ya da bu akıntı gebelik mi ? Fikri olan varsa paylaşır mı lütfen 🙏💐
Merhaba
Test yaparsanız çıkar. Normalde gecikme olmuyorsa hamilelikte olabilir bazen mevsimsel bile gecikmeler olabiliyor en iyisi erken gebelik testi yapmak . Gönlünüze göre olsun

Normalde gecikmez hatta 23-25 günde bir olurum. Şu an tam bir önceki adet başlangıcının 30. günü. Az önce yaptım negatif akşam yapmak pek doğru değil diyorlar yani beklemiş bir idrar değil vücuda ama bilmiyorum per yerde bir şeyler yazıyor

Ve göğsümün ucunda beyaz benekler çıkmış yani kahverengi kısmında zaten vardı da ucunda yoktu bilmiyorum ben mi buluyorum kuruntudan ya da bu belirti mi

Back
X