- 31 Ağustos 2021
- 136
- 18
- 13
- 24
- Konu Sahibi minikmucizem22
Adetime 5 gun var test yapsam cikarmi cok kotu mide bulantilarim yanmalarim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 güncük daha dayan inşallah olumlu sonuç alırsınAdetime 5 gun var test yapsam cikarmi cok kotu mide bulantilarim yanmalarim var
Amin o kadar dua ediyorumki bu kandil gecesi Allahim isteyen herkese nasip etsin banada5 güncük daha dayan inşallah olumlu sonuç alırsın![]()
Cok dogru insallah bu ay cift cizgiyi gorurum yaaBiraz daha dayan adet günün de yap hayal kırıklığı daha üzücü oluyor sabır her derdin devası![]()
Anldm tsklerÇıkmama ihtimali yüksel en iyisi regl tarihini beklemek.
Aminnnnn inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır bol Bol dua et bu gece bu gece her dilek Kabul buyurur inşallahCok dogru insallah bu ay cift cizgiyi gorurum yaa![]()
Benimdr 7 gün var bende hic dayanamıyorum ama benim hic belirtim yok o yüzden umudum da yokAdetime 5 gun var test yapsam cikarmi cok kotu mide bulantilarim yanmalarim var
O kadar ettimki ins nasip eder rabbim isteyen herkese hayirli bir evlatAminnnnn inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır bol Bol dua et bu gece bu gece her dilek Kabul buyurur inşallah![]()
Bazilari belirtisiz bile oluyor canm uzulme elbet hayirlisini bizede nasip eder rabbim bu kandil gecesinde sesimizi duyarBenimdr 7 gün var bende hic dayanamıyorum ama benim hic belirtim yok o yüzden umudum da yok![]()
Ayy inşallah ya Rabbim bize de nasip ederBazilari belirtisiz bile oluyor canm uzulme elbet hayirlisini bizede nasip eder rabbim bu kandil gecesinde sesimizi duyar![]()
Sabretmek cok zor gerçekten deBazilari belirtisiz bile oluyor canm uzulme elbet hayirlisini bizede nasip eder rabbim bu kandil gecesinde sesimizi duyar![]()
İnsallah canimAyy inşallah ya Rabbim bize de nasip eder![]()
Aynen icimde bir his var hamileymisim gbi bugun ruyamda gordum test yaptigimi insallah ruyam cikarSabretmek cok zor gerçekten de
Merhaba rüyanız çıktımı benimde 5 gün var f dayanamiyorumAynen icimde bir his var hamileymisim gbi bugun ruyamda gordum test yaptigimi insallah ruyam cikar
Test yaptim dun malesef negatif amaa hasta olmadim sadece lekelendim cumartesi gunu hala olmadim bkliyorumMerhaba rüyanız çıktımı benimde 5 gün var f dayanamiyorum
Rahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlık bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapın yüksek ihtimal gebelik oluşur,bu 3. gebeliğim, Her gebeliğimde bi önceki adetim az olur yada leke şeklinde bi daha ki ay gebe olduğumu öğrenirimTest yaptim dun malesef negatif amaa hasta olmadim sadece lekelendim cumartesi gunu hala olmadim bkliyorum
Ay insallahh yaaRahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlık bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapın yüksek ihtimal gebelik oluşur,bu 3. gebeliğim, Her gebeliğimde bi önceki adetim az olur yada leke şeklinde bi daha ki ay gebe olduğumu öğrenirim
Zaten iliskiye bir gun arayla giriyoruz hep bu ay ovulasyon takibi yaptm t 3 gun ust pik gordum degerlendirdim yaptigim testte bugun azcik hayalet gbi bir cizgi gordum reflm gelmezse yarin kan testide verecegimRahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlık bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapın yüksek ihtimal gebelik oluşur,bu 3. gebeliğim, Her gebeliğimde bi önceki adetim az olur yada leke şeklinde bi daha ki ay gebe olduğumu öğrenirim