• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapsam şimdi olur mu

aysesma

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar adet olmama 1 hafta var daha ama karın bölgesi ve sırt kısmında çok ağrım oluyor gebelik olabilir mi acaba

Merhabalar adet olmama 1 hafta var daha ama karın bölgesi ve sırt kısmında çok ağrım oluyor gebelik olabilir mi acaba
Muhtemelen yumurtlama agrisidir reglinizi bekleyin bende aynı şekilde 1 hafta var ve ayni agrilarim var varsa bile negatif çıkar suan

Muhtemelen yumurtlama agrisidir reglinizi bekleyin bende aynı şekilde 1 hafta var ve ayni agrilarim var varsa bile negatif çıkar suan
Öyle mi 2 defa düşük yaptım ben her ay bi umut belki olur diye ama bakkalım nasip

Hayal kırıklığı yaşamamak için şimdi yapmayın. Beyniniz size beta şimdi yükselmiştir tekrar bak diyecek iki gün sonra. İki gün sonra tekrar. En iyisi adet günü yapın testte çıkmazsa ümidiniz kalmaz. İmza: hayal kırıklığına master yapmış biri 💝

Öyle mi 2 defa düşük yaptım ben her ay bi umut belki olur diye ama bakkalım nasip
En kısa sürede Rabbim kucağınızı doldurur insaAllah. Son yorumdaki kişininde yazdigi gibi beyniniz şuan o şekilde diyor ama regl günü yapın eğer olmazsanız olursanız da nasip.

Başka belirtileriniz var mı test yaptınız mı

Hayal kırıklığı yaşamamak için şimdi yapmayın. Beyniniz size beta şimdi yükselmiştir tekrar bak diyecek iki gün sonra. İki gün sonra tekrar. En iyisi adet günü yapın testte çıkmazsa ümidiniz kalmaz. İmza: hayal kırıklığına master yapmış biri
Gebelik olmadı her defasında umutlanıyorum sonu hep hüsran Allah hiç bir Kulunun kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla en kısa sürede sizede banada isteyen diğer herkese nasip etsin inşallah

Back
X