Merhaba arkadaşlar;
Foruma yeni katıldım ama daha önce takip ediyordum.Çok güzel ve bilgilendirici bir forum.
Benim bir kaç sorum olacak.3 ekimde regly olmam gerekiyordu ama bugün olmasına rağmen hala olmadım.Gecikmemden 2 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı,bekledim olurum diye çünkü regly olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyordu ha bugün ha yarın derken olmadım.Dayanamadım normalde sabah yapılması gerekiyormuş idrar testinin ama ben akşam yaptım ve kırmızı çizginin yanında açık pembe bir çizgi belirdi arkadaşıma sordum hamilesin sen dedi ama emin olamıyorum lütfen yardım edin.
hemen belirdiyse hamilesindir canım ama kanda daha kesin olur yarın kanda baktır inşallah bebiştir.,,,,,,
Bilemiyorum hemen belirdimi ama ilk çizgi hemen beliriyor yaa ikinci çizgi bir kaç dakika sonra oldu kan testine yarın gitsem hemen belli olur değil mi.Yani değilsem bile neden çizgi çıksın diye de düşünmüyor değilim anlamadım ümitlenmekte istemiyorum.
Yaa bugün kan testi yaptırdım 16:30 da belli olur dediler.Doktor pozitifdir merak etme dedi ben emin olmak istiyorum dedim.Teşekkürler arkadaşlar umarım hamileyimdir heyecan yaptım biraz.Ne zaman doktor muayenesine gitmem lazım bilemedim.Gittiğimde ultrasonla mı kontrol edecekler yoksa doktor elle mi muayene edecek bilemiyorum
Kızlar müjde hamileymişim :)) Teşekkürler herşey için.
Kızlar müjde hamileymişim :)) Teşekkürler herşey için.
tebrikler sonucun kaç çıkmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?