test yaptım anlayamadım

henna83

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
85
0
286
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Foruma yeni katıldım ama daha önce takip ediyordum.Çok güzel ve bilgilendirici bir forum.
Benim bir kaç sorum olacak.3 ekimde regly olmam gerekiyordu ama bugün olmasına rağmen hala olmadım.Gecikmemden 2 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı,bekledim olurum diye çünkü regly olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyordu ha bugün ha yarın derken olmadım.Dayanamadım normalde sabah yapılması gerekiyormuş idrar testinin ama ben akşam yaptım ve kırmızı çizginin yanında açık pembe bir çizgi belirdi arkadaşıma sordum hamilesin sen dedi ama emin olamıyorum lütfen yardım edin.

hemen belirdiyse hamilesindir canım ama kanda daha kesin olur yarın kanda baktır inşallah bebiştir.,,,,,,

hemen belirdiyse hamilesindir canım ama kanda daha kesin olur yarın kanda baktır inşallah bebiştir.,,,,,,

Bilemiyorum hemen belirdimi ama ilk çizgi hemen beliriyor yaa ikinci çizgi bir kaç dakika sonra oldu kan testine yarın gitsem hemen belli olur değil mi.Yani değilsem bile neden çizgi çıksın diye de düşünmüyor değilim anlamadım ümitlenmekte istemiyorum.

özel hastanelerde 2 saatde veriyorlar bazen testlerde yanıltıcı oluyor canım devlet hastaneleri erken gidersen öğleden sonra verebilir kesin sonuç kafan karışmaz hemde bebiş varsa folic asit verirler sağlık açısında geç kalma bence

Yaa bugün kan testi yaptırdım 16:30 da belli olur dediler.Doktor pozitifdir merak etme dedi ben emin olmak istiyorum dedim.Teşekkürler arkadaşlar umarım hamileyimdir heyecan yaptım biraz.Ne zaman doktor muayenesine gitmem lazım bilemedim.Gittiğimde ultrasonla mı kontrol edecekler yoksa doktor elle mi muayene edecek bilemiyorum

Sonucuna gore dr once ultrsnla bı bakar eger degrn dusukse yukselmesını beklemek ıcın senı 3 4 gn sonra veya 1 hafta sonra cagırır ztn degernde katlanark artacgı ıcın bıdahakı gıttıgnde mınk mercımegını ve kesesını gorursun ınsallah:)) ınsallah hamılesındır sımdıden tebrıkler

büyük ihtimalle hamilesin :) regl olacakmışsın gibi belinin ve kasıklarının ağrıması zaten bebeğin yeni yeni yerleştiğini gösteriyor. bende regl olacağım sanmıştım bi baktım ki hamileyim. tebrikler şimdiden :)

ztn o regl olcakmış gibi ağrılar baya bi sürdü bnde de ha bugn ha yrn beklerken olmadı bncede hamilesin..sağlık ocağında bile test yapıyolar yakınsa gidip yaptırabilirsn..bn öyle yapmştm

Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için.Herhalde tüm hamile anneler böyle düşünüyorlardır.Şaşkınım çünkü hala birşey yokmuş gibi hissediyorum herhalde karnımda hissedene kadar böyle olacak.Sonucu muhakkak yazacağım buraya.Allah herkese nasip etsin. :)

Tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende cumartesi günü doktora gideceğim idrar testleri hamilesin diyor ama yine de inanamıyorum. Doktorumdan da duyarsam rahatlıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…