Test yaptım bakar mısını

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Kızlar adete 3 gün var dayanamadım test yaptım ilk idrarla değil öyle öğlen esti yaptım 🥹

Eklentiler

• 6039544A-CAD7-4625-9461-71C46A9F8E71.webp
    6039544A-CAD7-4625-9461-71C46A9F8E71.webp
    153,9 KB · Görüntüleme: 92
canım ben göremedim ama daha erken adetin gecikmesini bekle bence

Teşekkür ederim öyle de yaparım 🥹😍
bide öğlen yaptığın içinde varsa çıkmamış olabilir bazı testler çok hassas olmuyo ben 3 gün gecikmeyle çok çok hafif gölge görmüştüm eşim yok demişti 7 gün gecikince tekrar yaptım öyle öğrendik daha adetin gecikmemişte umudunu kaybetme 💕

bide öğlen yaptığın içinde varsa çıkmamış olabilir bazı testler çok hassas olmuyo ben 3 gün gecikmeyle çok çok hafif gölge görmüştüm eşim yok demişti 7 gün gecikince tekrar yaptım öyle öğrendik daha adetin gecikmemişte umudunu kaybetme 💕
Allah razı olsun yumurtlama günümden 12 gün geçti de siz o zaman biliyor muydunuz yumurtladığınız günü 🥹

ben yumurtlama hesabı falan yapmıyodum canım denemeye başlayınca 2. ayda oldu benim ama adetim hep düzenlidir

Mrb ne kadar zamandır bebek istiyordunuz? Belirtileriniz var mıydı

Mrb ne kadar zamandır bebek istiyordunuz? Belirtileriniz var mıydı
canım benim 3. gebeliğim 2. çocuğum benim öncekilerdede pek belirtim olmamıştı normalden daha fazla uykum oluyo hala aynıyım hemen uyuyorum ilk denediğimiz ay olmafı 2. denediğimiz ay pozitif gördüm şuan 23+4 olduk

Back
X