- 22 Mayıs 2025
- 5
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi bukadnayardm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün geçtivar gibi duruyor canım regl oldun mu geçtimi
Günün geçmesine rağmen çizgin çok belirgin değil ama bir kan ver istersen umarım vardır canım5 gün geçti
Ben 17 mayısta yaptım freely biri sabah 8 biri öğlen 2 ikiside silik verdi ama tabi güvenmedim adetim gecikti yarın da olmazsam 4. Gün olcak gecikmeli olmazsam test yapcam ya da kan vericemHangi marka öğrenebilir miyim freely ise yalanci pozitif
Benim 5 gün geçti o yüzden yaptımBen 17 mayısta yaptım freely biri sabah 8 biri öğlen 2 ikiside silik verdi ama tabi güvenmedim adetim gecikti yarın da olmazsam 4. Gün olcak gecikmeli olmazsam test yapcam ya da kan vericem
Benimde yarın olmazsam 4 gün gecikme olcakBenim 5 gün geçti o yüzden yaptım
Adetinize kaç gün varken yaptiniz testiBen 17 mayısta yaptım freely biri sabah 8 biri öğlen 2 ikiside silik verdi ama tabi güvenmedim adetim gecikti yarın da olmazsam 4. Gün olcak gecikmeli olmazsam test yapcam ya da kan vericem
Özlem klomen kullandın mı hiçBenimde yarın olmazsam 4 gün gecikme olcak
Yok ben daha 3 aydır bebek istiyorum çok şükür sıkıntımız yok normal yolla devam ediyoruz biz klomen ne bilmiyorumÖzlem klomen kullandın mı hiç
bat 19 du işte bimnegarif bi silik saçma sapan çıktı öyleAdetinize kaç gün varken yaptiniz testi
Bekle biraz canımbat 19 du işte bimnegarif bi silik saçma sapan çıktı öyle
Gebelik yok canımEki Görüntüle 3596110 arkadaşlar sizin dediğiniz gibi kan verdim değerlerimde bunlar çıktı ne demek oluyor bir bakar mısınız
Nerde anladınız bana da anlatır mısınızGebelik yok canım
Beta değeri 0.200 diyor canım , en az 5den yukarı olmalı gebelikten şüphelenmek içinNerde anladınız bana da anlatır mısınız