Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.460 14.152 248 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #2 İlk test idrarın asitliymiş, az su ictin sanırım. Su içip asidi azaltıp test yapman lazım. 2. Testte gebelik cizgisi oluşmamış. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
İlk test idrarın asitliymiş, az su ictin sanırım. Su içip asidi azaltıp test yapman lazım. 2. Testte gebelik cizgisi oluşmamış.
M maslans Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2025 4 0 1 23 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #3 Chickennova .!.: İlk test idrarın asitliymiş, az su ictin sanırım. Su içip asidi azaltıp test yapman lazım. 2. Testte gebelik cizgisi oluşmamış. Genişletmek için tıkla... 1 test var 1.fotoğraf ilk yaptığım an 2. Si de yıkadıktan sonraki hali ama bu markadan yine yaptım bazı testleri bozuk çıkıyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Chickennova .!.: İlk test idrarın asitliymiş, az su ictin sanırım. Su içip asidi azaltıp test yapman lazım. 2. Testte gebelik cizgisi oluşmamış. Genişletmek için tıkla... 1 test var 1.fotoğraf ilk yaptığım an 2. Si de yıkadıktan sonraki hali ama bu markadan yine yaptım bazı testleri bozuk çıkıyor
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.460 14.152 248 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #4 maslans .!.: 1 test var 1.fotoğraf ilk yaptığım an 2. Si de yıkadıktan sonraki hali ama bu markadan yine yaptım bazı testleri bozuk çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yıkadım derken? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
maslans .!.: 1 test var 1.fotoğraf ilk yaptığım an 2. Si de yıkadıktan sonraki hali ama bu markadan yine yaptım bazı testleri bozuk çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yıkadım derken?
M maslans Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2025 4 0 1 23 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #5 Chickennova .!.: Yıkadım derken? Genişletmek için tıkla... Suyla yıkadım baya testi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.460 14.152 248 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #6 maslans .!.: Suyla yıkadım baya testi Genişletmek için tıkla... Muhteşemsiniz… Çitilediniz mi??? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M maslans Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2025 4 0 1 23 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #7 Chickennova .!.: Muhteşemsiniz… Çitilediniz mi??? Genişletmek için tıkla... Bilgin yoksa yazma yorum gördüm kuruma çizgisi siliniyor dediler bende suya soktum gerçekten silindi aynen çitiledim bide Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Chickennova .!.: Muhteşemsiniz… Çitilediniz mi??? Genişletmek için tıkla... Bilgin yoksa yazma yorum gördüm kuruma çizgisi siliniyor dediler bende suya soktum gerçekten silindi aynen çitiledim bide
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.460 14.152 248 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi maslans #8 maslans .!.: Bilgin yoksa yazma yorum gördüm kuruma çizgisi siliniyor dediler bende suya soktum gerçekten silindi aynen çitiledim bide Genişletmek için tıkla... Araştırırsan bilgim düzeyde görürsün… Fakat cehaleti ile yorucu ve bunu görmezden gelip ukalalık yapan insanlardan o kadar bıkkınlık geldi ki… Tamam, haklısın yazıp bırakıyorum. Tamam yazmam… Olumlu oy 0 Olumsuz oy
maslans .!.: Bilgin yoksa yazma yorum gördüm kuruma çizgisi siliniyor dediler bende suya soktum gerçekten silindi aynen çitiledim bide Genişletmek için tıkla... Araştırırsan bilgim düzeyde görürsün… Fakat cehaleti ile yorucu ve bunu görmezden gelip ukalalık yapan insanlardan o kadar bıkkınlık geldi ki… Tamam, haklısın yazıp bırakıyorum. Tamam yazmam…