Normalde t biraz silik olur diye biliyorum bende c silik gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum ama hastaneye gitmeden emin olmak istedim test bozuk mu yoksa hamile miyim sizce
Maşallah evet canım hamilesin gözün aydınNormalde t biraz silik olur diye biliyorum bende t silik gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum ama hastaneye gitmeden emin olmak istedim test bozuk mu yoksa hamile miyim sizce
İnşallah canım pek inanamadım nedense çok teşekkür ederimMaşallah evet canım hamilesin gözün aydın
neden hastaneye gidip emin olmak istemiyorsun :)t
Test bozuk mu acaba diye ikilemde kaldım birazneden hastaneye gidip emin olmak istemiyorsun :)
Beta hcg değeri yükseldikçe t çizgisi daha koyulaşıyo benimde c daha silikti t daha koyuydu
Bebek 5 haftalık olmus yaklaşık canimNormalde t biraz silik olur diye biliyorum bende c silik gibi ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum ama hastaneye gitmeden emin olmak istedim test bozuk mu yoksa hamile miyim sizce
Beta hcg değeri yükseldikçe t çizgisi daha koyulaşıyo benimde c daha silikti t daha koyuydu
beklediğim adetimin 5. Günü olması lazım gecikme olunca ve son bir haftadır akşam saatlerinde bulantı kusma olunca şüphelendim o zaman ben bir hastaneye gideyim çok teşekkür ederimBebek 5 haftalık olmus yaklaşık canim
Evet öyle gerçekteninsanın inanası gelmiyor değil mi
Benim testim böyleyken keseyi görmüştü
Zaman kaybetmeden hastaneye gideceğim o halde çok teşekkür ederimBenim testim böyleyken keseyi görmüştük
Rica ederim inşAllah hayırlısı olur kese görünmezse de tedirgin olmayın benimki vajinal ultrasonla nokta kadardıZaman kaybetmeden hastaneye gideceğim o halde çok teşekkür ederim
İnşallah hayırlı haberlerle gelirimRica ederim inşAllah hayırlısı olur kese görünmezse de tedirgin olmayın benimki vajinal ultrasonla nokta kadardı
Bekliyorum haberleriniziİnşallah hayırlı haberlerle gelirim
Şimdi aldım sonucu hamileyimBekliyorum haberlerinizi
Kaç çıktı sonucunuzŞimdi aldım sonucu hamileyimdetayları yarın kadın Doğumdan öğreneceğim inşallah
Doktor detayları kadın Doğumdan öğrenirsiniz dedi söylemediKaç çıktı sonucunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?