Test yaptım hamileyim ama ultrasyonda gözükmüyor yoksa değilmiyim korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi entersan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

entersan

Ziyaretçi
kızlar düzensiz adet oluyodum ve pikosluydum bu sefer tam 2 aydır adet olmuyom test yaptım hem idrar hem kan sonuç pozitif ama ultrasyon göstermiyor yoksa yokmu

kac haftalik hamilesin cnm adetinden kac gun gectide baktirdin ultrasona

ultrasyonda sadece 1mlm boyunda şüpheli gebelik kesesi çıktı acaba boş kesemi var yada dış gebelikmiyim bilemiyorum.birde sol kasığım ağrıyor rahim galiba neden bilen varmı.

2 ay gecikti ama ben düzensiz oluyom ama bu sefer çok gecikti

midem bulanmıyor ama göğüslerim şişti 2 aydır geçmiyor

canım kan değerin kaç çıktı. 2 aylık gecikme birhayli fazla. normalde kaç günde bir adet oluyordun ki? ben de pko luyum benim de gebelik kesem geç gözükmüştü. kan değerim 3000 e falan çıkmıştı vajinal olarak gördük. pko da geç döllenme oluyor genelde o yüzden kese ve bebek geç gözükebiliyor. 2 günde bir kanda beta hcg baktır değer katlayarak artması lazım. artışlarla beraber rahim içi bir gebelikse zaten kese ve bebek görünür. eğer dış gebelikse gözükmez ve bu da tehlikeli olabilir ve önlem alınması gerekir. bence kontrollerini ve tahlillerini ihmal etme. ayrıca pko da düşük tehlikesi daha fazla ona göre de önlem alır doktorun. ben düşük yaptım ama benimki boş gebelikti. inşallah en kısa zamanda keseyi ve bebeği görürsün. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Gebelik geç oluştuysa ondan kesen yeni oluşuyor olabilir.

Kan testi sonucun kaç çıktı.Ve 2 gün sonra kan testini tekrarladın mı?Tekrarlar ve değerin yaklaşık 2 katı kadar artarsa iyiye işarettir.

canım kasıklarımda ağrı var diyorsun hcg de pozitif.kese geç oluşabiliyor korkma

canim adetin 2 ay gecmisse gozukmesi lazim... ultrasonda sadece kese gorunduyse bos gebelik olabilir diye dusundum..insallah degildir canimmm

Son düzenleme:
Canim Henüz Erken .hemen Paniğe Kapilma ..belkide Geç Döllenmedir.

canım benimde öyle olmuştu kesem geç göründü ama hamileydim ve şuanda 2 aylık bir oğlum var büyük ihtimal hamilesindir canım

en az herkes kadar bekledim bu günü.adetim 2-3 gün gecikince hemen idrar testi yaptım negatif çıktı.5 gün dayanamadım kan testi yaptırdım 1,07 çıktı..negatif dediler.hala regl olmayınca 10.gün tekrar test çubuğu aldım 2. çizgi silik çıktı koşarak hastaneye gittim kan testi yaptırdım. hcg 164,07 çıktı.doktorum üstten baktı keseyi göremedi.belli belirsiz bir kesecik var ama emin değilim dedi.3 gün sonra tekrar kan testi isticek..gebesin dedi ama gelişcek mi bilmiyorum.31 eylül son adetimin ilk günüydü.doktorum görünn değerlere göre gebeliğin ekim ayının sonunda oluştuğunu söyledi..ne zaman görcem bebeğimi :( sanki yarın adet olcak gibi kasıkta ağrı var..progestan verdi ....dua ediyorum..

Back
X